Overlay
U subotu!

Što se kuha kod Pažanina? Doznajte u novom broju Stila, u kojem otkrivamo još i zašto svi imamo pravo maštati

Piše UREDNICA Stila, TEA SUMIĆ MILETIĆ
Foto Saša Burić/Cropix
18. veljače 2021. - 11:27

Brojite li dane do subote? Mi brojimo, ne samo zato što jedva čekamo vikend, nego i zbog toga što ove subote izlazi novi broj Stila. Pripremili smo vam puno toga zanimljivog i intrigantnog, a nadamo se i ponešto korisno.

Glavna priča, Štorija, vezana je uz sveopću opsesiju serijom Bridgerton, jer, sudeći po društvenim mrežama, svi u zadnje vrijeme sanjaju da su dio visokog londonskog društva oko 1800. i da utegnuti u korzete ili pak vješto krojena odijela šeću pomno ukrašenim dvoranama i perivojima, možda u potrazi za zabranjenom romansom... Pokušali smo odgonetnuti je li riječ o pukom eskapizmu ili se iza ove priče krije nešto dublje.

U Ćakuli smo dali riječ Ivanu Pažaninu, koji nam je otkrio "puno lipih stvari" i podijelio par savjeta.

Proučili smo i problem emocionalnog zlostavljanja, istražili povijest jednog interesantnog odjevnog predmeta, a donosimo i priču o Mati Hari, koju nam je Eda Vujević napisala povodom godišnjice uhićenja žene koja je bila i ostala pravi misterij. Donosimo i pregled najnovijih modnih kolekcija, ideje za stajling poznatih domaćih modnih influencerica, trendove u putovanjima...

Nadam se da vam je to dovoljno razloga za zabilježiti podsjetnik: subota, Slobodna, Stil!

image
Novi broj Stila veljača 2021.
16. travanj 2024 22:34