Overlay
zvjezdani stajling

Stilske zanimljivosti s dodjele Oscara: haljine u živahnim bojama i neobični detalji zaslužili su najviše pohvala, pogledajte tko je sve zablistao

Piše Stil
Foto AFP
26. travnja 2021. - 09:26

Bez obzira na to što se dodjela filmskih nagrada Oscar održala u pandemisjkim okolnostima, glamura i zanimljivih stilskih detalja nije manjkalo. Dok dobitnici, računajući vremensku razliku, u ovom trenu vjerojatno još slave, društvene mreže bruje.

image
AFP

Jedna od onih koje su dobile najviše pohvala je glumica Regina King, koja je u ulozi prezentorice otvorila 93. po redu dodjelu Oskara i pri tom zablistala u upečatljivoj plavoj haljini Louisa Vuittona, optočenoj s 3900 kristalića i 62 tisuće šljokica - kako su iz kultne modne kuće potvrdili za Vogue, za pričvrstiti sve te ukrase na haljinu trebalo je 140 sati rada.

image
AFP

Mnogi su ishvalili Carey Mullingan koja je na dodjelu pristigla u predivnoj Valentinovoj haute couture haljini iz aktualne kolekcije.

Za Valentinovu kolekciju, u žarkožutoj boji, odlučila se i Zendaya.

Dojmljivo je izgledala i Angela Basset u crvenoj haljini Alberte Feretti, rađenoj po mjeri.

Pohvale je zaslužila i Halle Berry.

Za haljinu u živahnoj boji, što je, reklo bi se prema viđenom, bio dress code ovogodišnje dodjele, odlučila se i Laverne Cox.

24. travanj 2024 07:56