Overlay
ulična moda

Skandi cure diktiraju trendove: streetstyle fotografije iz Kopenhagena i Stockholma još su zanimljivije od izvještaja s modnih pista. Evo što se nosi!

Piše Stil
Foto Bertrand-hillion Marie-paola/abaca/Abaca Press/Profimedia
6. veljače 2022. - 14:09

Za nama su Tjedni mode u Kopenhagenu i Stockholmu, nakon kojih svi još uvijek pričaju o prikazanim kolekcijama za nadolazeće sezone. No, sudeći po društvenim mrežama, još više pažnje privukle su posjetiteljice spomenutih modnih manifestacija. Već neko vrijeme itekako je očit utjecaj skandinavske ulične mode na trendove u ostatku svijeta, stoga se i ove godine pomno pregledavaju friške streetstyle fotografije iz gore navedenih sjevernjačkih gradova.

Od nekadašnjeg minimalizma, čini se, nije puno ostalo - ove je godine sve u znaku jarkih boja, kontrasta tonova, otkačenih detalja i upečatljivih uzoraka. Izgleda da je "bottega zelena" i dalje "it boja", no na svoje su došle i ljubiteljice neonski ružičaste i žute. Ako se slučajno pitate, narančasta je i dalje itekako "in", kao što su i mikro-torbice, kombiniranje otvorenih sandala s čarapama, jeans u svakom obliku, korzeti, široke hlače i suprotstavljanje komplementarnih boja poput žute i ljubičaste ili plave i narančaste.

Pratite Stil i na Instagramu!

18. travanj 2024 16:46