Overlay
Lagane, a moćne

Pospremite serume i kreme, sve što vam treba na + 35 su spasonosne vodice za lice: izdvojili smo najbolje iz ponude, evo zašto im treba dati šansu

Piše Stil
29. srpnja 2022. - 16:02

Kad udare toplinski valovi, čak i oni sa suhom kožom teško podnose uobičajene proizvode za njegu lica. Sve čime inače njegujemo kožu postane nam jednostavno preteško. Sve, osim spasonosnih vodica za lice, koje hidratiziraju i njeguju te su savršen dodatak skincare rutini u normalnim prilikama, dok su na +35 dobrodošla alternativa mnogim proizvodima - od seruma s C vitaminom i hidratantne kreme do spreja za fiksiranje make-upa. Samo trebate mudro odabrati kvalitetan i učinkovit proizvod. Mi smo ih odabrali nekoliko, slobodno prepišite naš popis...

image

Caudalie - Grape Water Moisturizing Face Mist

Caudalie - Grape Water Moisturizing Face Mist

Veganska maglica za lice bogata antioksidansima za intenzivnu hidrataciju, smanjenje crvenila i umirivanje osjetljive kože. Namijenjena je normalnoj i suhoj koži koju muče suhoća, crvenilo i neujednačena tekstura.

image

Jowae Hydrating Water Mist

Jowae Hydrating Water Mist

S 97% sastojaka prirodnog porijekla, ovaj proizvod  kombinira osvježavajući hidrolat cvijeta sakure s antioksidansom lumifenolima u finoj i nježnoj magli koju koža odmah upija. Za što bolju hidrataciju, ova vodica također sadrži biljni glicerin.

image

Glow Recipe - Watermelon Glow Ultra-Fine Mist

Glow Recipe - Watermelon Glow Ultra-Fine Mist

Ova formula sadrži čisti sok od lubenice, ekstrakt hibiskusa i hijaluronsku kiselinu, sastojke koji će osvježiti i hidratizirati kožu bez opterećenja te ujedno pomoći make-upu da ostane na mjestu.

image

Uriage Termalna voda

Uriage Termalna voda

Po prirodnom sastavu slična fiziološkoj otopini soli, ova vodica vlaži, umiruje, djeluje protuupalno i protiv slobodnih radikala. Umiruje iritacije, svrbež, opekline od sunca, može se koristiti za fiksiranje šminke i njegu nakon depilacije.

image

Mad Hippie - Hydrating Nutrient Mist

Mad Hippie - Hydrating Nutrient Mist

Antioksidativna zaštita koja kožu čini mekom i gipkom. Sadrži vitamin C, ekstrakt ginka i hijaluronsku kiselinu koji hidratiziraju, ujednačuju boju, vraćaju sjaj koži i umiruju. Pogodna je za lice, ruke, vrat i dekolte.

image

Pholk - Honeysuckle Rose Hydrating Mist

Pholk - Honeysuckle Rose Hydrating Mist

Multitasking proizvod koji hidratizira kožu i nježno detoksificira pore, posvjetljuje i učvršćuje kožu te je umiruje i balansira. Djeluje protuupalno te smiruje iritacije i osjećaj suhoće. Predivno miriše.

image

vodice za lice

Kiehls - Hidratizirajući sprej za lice

Obogaćena ekstraktom cvijeta kaktusa i tibetanskog ginsenga, ova formula osvježava i hidratizira, pomaže u poboljšanju teksture kože te joj pruža zdraviji izgled.  Može se koristiti i preko make-upa, tijekom cijelog dana, kad god je potrebno.

image

vodice za lice

La Mer - The Mist

Revitalizirajući tretman za kožu obogaćen ekstraktima morskih algi i sezamovim uljem hidratizira, umiruje i čini kožu mekšom te joj osvježava izgled.

image

vodice za lice

Avène - Thermal Spring Water Spray

Prirodna izvorska termalna voda njeguje kožu, hidratizira je, omekšava i zaglađuje te joj vraća pH ravnotežu. Može se koristiti i preko make-upa.

image

Clinique - Moisture Surge Face Spray

Clinique - Moisture Surge Face Spray

Sprej za lice s aloe verom koji brzo obnavlja razinu vlažnosti kože, vraća ravnotežu, omekšava i umiruje te vraća kožu u prirodnu ravnotežu.

Multifunkcionalne

Nemojte da vas naziv "vodica" zavara. Vodice za lice prilagođene su različitim vrstama kože i različitim problemima, baš poput drugih skincare preparata. Neke suzbijaju crvenilo, druge osvježavaju cjelokupan izgled, jedne su savršene za dodavanje rosnog sjaja, druge prilagođene dehidriranoj koži. Zaključak: dobro proučite ambalažu jer kod vodica za lice definitivno ne postoji univerzalna formula.

 

Pratite Stil i na Facebooku te Instagramu!

20. travanj 2024 02:25