Overlay
top 10

Pomalo neočekivan trend gazi sve pred sobom: jeste li već nabavili bijele čizme? Zbog ovih modela padamo u iskušenje, imamo i savjete za stiliziranje

Piše Stil
27. listopada 2020. - 16:36

Bijele čizme. Lijepo? Recimo. Praktično? Nimao. Kul? Ove sezone, očito, itekako. Što god mislili o trendu bijelih čizama, teško da ćete mu ove sezone umaknuti. Viđat ćete ga u svim trgovinama, na mnogim prolaznicama, a tko zna, možda mu i sami podlegnete.

Bio on vama glup ili neodoljiv, trend bijelih čizama je pomalo neočekivan, pomalo trash hit sezone i gazi sve pred sobom. Proučili smo ponudu u trgovinama i odabrali nekoliko modela koji bi u napast mogli dovesti čak i ljute protivnike ovakvog stila.  

A ako ih odlučite kupiti, evo vam i nekoliko savjeta oko nošenja i stiliziranja bijelih čizama u sezoni-jesen zima 2020/2021.

1. Bijele čizme nosite s odrezanim, poderanim trapericama.

2. Kombinirajte ih s tajicama i prevelikim džemperom ili tunikom.

3. Bijele čizme visine do koljena odlično će izgledati s bilo kojom ležernom haljinom ili suknjom, osobito ako ima bijele podtonove ili je jedna od boja na uzorku bijela.

4. Isti će model lijepoizgledati i s mini suknjom, no pripazite da top nije napadan ili dekoltiran. Radije birajte bijelu dolčevitu ili košulju s ruskom kragnom.

5. Bijele gležnjače nosite uz bijele traperice.

Igra tonova

Odličan trik za ujednačiti look s bijelim čizmama je odabrati acessoire poput torbe, rukavica ili remena u bijeloj boji

19. travanj 2024 08:39