Overlay
Dostupna moda

Pogledajte 5 cjenovno pristupačnih trendova uz koje će vaš ormar nalikovati onom poznatih influencerica, a mogu se nositi u svim godišnjim dobima

Piše Stil
27. studenog 2020. - 14:19

Bez obzira na to namjeravate li ovog crnog petka nabaviti neke od najsjajnijih aktualnih trendova ili se pripremiti za one koje predviđamo za proljeće, ne brinite, imamo nešto za vas. Ove zime dominiraju i neke boje koje smo inače navikli viđati za vrijeme toplijih mjeseci tako da ćete sigurno ono što kupite sad moći nositi još dugo, možda i cijele godine. 

Velikim dijelom u trendu su i komadi koji su se nosili kroz zadnjih 15-ak godina tako da ih možda još uvijek imate, a to nam samo poručuje koliko se moda brzo mijenja i kako ništa ne treba bacati. Za one manje sretne koji najnovije stilske poslastice ne mogu pronaći u svom ormaru donosimo prijedloge gdje možete naći trendi komade u našim dućanima i naravno neizostavnu inspiraciju s Instagrama. 

Iskidane traperice 

Traperice, neke traperice, uvijek su na listi trendova i ne treba se uopće previše zanositi time što vam mi sada tu kažemo koje se nose. Kupite model koji vam najbolja stoji jer ih je trenutno u ponudi pregršt. Mi samo moramo primijetiti da nakon što su neko vrijeme nestale, barem među pravim fashionisticama, u modu se vratio iskidani traper. Skinny trapericama ne paše dobro već će bolje izgledati uz skroz široke nogavice i davati vam auru kul skejterice. 

 

image
ZARA
 

Bombon roza boja 

Rekli smo da ove zime dominiraju boje koje su prikladnije ljetu? E pa na ovu smo mislili. Već na revijama vidjeli smo pravu eksploziju šarenila, a u high street ponudi nekako se posebno ističu rozi komadi još naglašenije u ovoj nijansi. Neka malo boja i života u ovo tmurno sivilo života u pandemiji. 

 

image
H&M
 

Petar Pan ovratnici 

Tko će znati ima li to kakve veze jedno s drugim, ali baš simultano se dogodio izlazak nove sezone serije Crown u kojem se po prvi put kao lik uvodi Lady Di i povratak ovog trenda koji je ona ranih 80-ih nosila stalno. Djevojke na Instagramu radije nego li na satenske haljine, trend nose uz košulje i džempere te traperice kako bi se ovratnik sam po sebi istaknuo. 

image
Mango

Pripijeni poluprozirni topovi 

Teško je dati jednoznačan naziv ovom odjevnom predmetu da se ne navede na krivi trag. Napravljeni su od rastezljivog materijala izgledom nalik tilu. Osim što su uski, nekako sami od sebe još i prianjaju tijelu, a možda su upravo oni jedan od najvećih hitova ove sezone koje je, nemojmo se lagati, prva isfurala Kim Kardashian West. Što god mislili o njenom stilu ipak na kraju ima ogroman utjecaj, a mlade djevojke diljem svijeta onda ga adaptiraju svom ukusu i postane svidljiviji i onima koji nisu ljubitelji modnom izričaju reality zvijezde. 

Donji dio trenirke

Sportska moda odavno je izašla isključivo iz domene treninga, a trenutno su popularne trenirke u stilu muških iz devedesetih. Širokih nogavica, ali se zapravo šire već i od lastike koja ih drži na bokovima. Nose se naravno na tenisice, ali i na košulje i štikle, ma samo nebo je granica mogućnostima. 

 

image
Bershka
 

19. travanj 2024 06:18