Overlay
Ikona kul stila

Pixie frizura i dugi dredloksi, haljina u stilu dive iz 50-ih i rasparane traperice: sve to, ponekad i u isto vrijeme, zna nositi Zoë Kravitz

Piše Stil
Foto AFP
4. ožujka 2021. - 17:52

​Zoë Isabella Kravitz zaslužna je što u svijetu celebrityja još uopće postoji riječ kul. A njezini roditelji, Lisa Bonet i Lenny Kravitz, definitivno su joj dali prave korijene da postane najkul zvijezda današnjice te, moglo bi se reći, i utjecali na njezin stil. U moru sličnih stilskih odabira ova glumica uspijeva biti posebna zahvaljujući kombinaciji ležernog načina odijevanja i elegancije koja se teško može svrstati u ikakvu ladicu. 

Ponekad izgleda kao nježna diva pedesetih godina prošlog stoljeća u jednostavnim haljinama na velike crno-bijele točke, dok će drugi put nastupiti kao prava rock zvijezda.

Njezino glavno obilježje su mnoštvo malih tetovaža koje čine da u večernjoj haljini golih ramena i strogih linija i dalje izgleda drugačije od svih ostalih, te, svakako, njezine frizure.

U seriji Black Little Lies gledali smo je s drugim pletenicama i razmišljali kako je to frizura stvorena za nju, ali onda bismo se sjetili njezine pixie kratke kose kakvu je nosila i na dan svog vjenčanja te shvatili – nema toga što joj dobro ne stoji. Ne čudi, stoga, što ju je Saint Laurent Beauty odabrao za svoju ambasadoricu.

Ova 31-godišnjakinja među prvima se usudila nositi dredlokse uz večernju haljinu i tako s ponosom pokazati svoje crno nasljeđe. Njezin osobni stil jest ležeran, ali je i on uvijek osmišljen s puno ukusa.

Cipelice od baršuna ili oksfordice s dugim čarapama, naočale i torbe brenda The Row te kratke suknjice i dugi kaputi uvijek su nepogrešivo savršeni i u potpunosti pašu njezinoj estetici.

25. travanj 2024 16:05