Overlay
Spasonosni tretman

Pet proizvoda za kosu koje je internet proglasio najboljima: od njih dlaka brže raste, manje puca i puno je sjajnija

Piše STIL
Foto Shutterstock
26. prosinca 2020. - 15:56

Bojanje, pramenovi, hladnoća, ali i velika vrućina, feniranje, peglanje, sve to jako uništava kosu. Šamponi i regeneratori koji se mogu nabaviti u običnim dućanima puni su kemikalija i parfema koji je samo još više oštećuju, a ni oni koji se reklamiraju kao spasonosni to najčešće nisu, baš obratno. Uostalom tko više vjeruje reklamama za išta. Nema bolje nego isprobati proizvode sam, ali s obzirom na to da su bolji preparati često i skuplji, sljedeća najbolja opcija je čitanje preporuka i recenzija. Našli smo među prvih 20-ak najbolje ocijenjenih proizvoda na Amazonu one koji su nama privikli pažnju. Odabrali smo jedan šampon, jedan regenerator, suplement, četku i ulje. Donosimo i recenziju kojima su ih opisali ljudi koji su ih koristili.

1. Hum Nutrition Hair Sweet Hair Gummies

- Volim i koristim nebrojene proizvode iz Hum Nutrition-a, ali ove gume za jačanje kose su mi daleko najomiljenije i kunem se u svoj život svima koji će slušati da su mi u potpunosti transformirali kosu u posljednjih godinu dana otkako sam ih počela uzimati. Izvrsnog su okusa (ali preporučujem da ih jedete s hranom jer sadrže cink), a moja kosa nikada nije izgledala tako gusto niti je tako brzo rasla.

image
Amazon

2. Essy Hair Growth Oil

- Vjerujem Aroamasovim proizvodima, ali kad otkrijem nešto što je ovako genijalno, moram to podijeliti sa svima. Ovo ulje počela sam koristiti prije otprilike tri tjedna. Od tada ga redovito koristim svaku večer. Mogu prepoznati razliku u zdravlju svoga vlasišta. Kosa mi je nahranjena i zdrava, a to se vidi i po brzom rastu moje kose. Ovo je zasigurno novi čuvar u mom arsenalu proizvoda za prirodnu kosu.

image
Amazon

3. The Roots Naturelle Virgin Hair Fertilizer Conditioning Treatment

- Radi 100% radi!!! Upozorenje, učinit će vam se da vam je na tjemenu ledeno hladno. Prvi put mi je to bio šok, ali od tada me to više ne muči. Proizvod mi je definitivno pomogao da mi kosa izraste dvostruko više nego što bi inače. Obično ga koristim svaki drugi dan, a ostavim ga oko pet minuta pod tušem. U potpuno je zacijelila šteta na mojoj kosi.

image
Amazon

4. Biotin Shampoo Hair Growth B-Complex Formula

Obožavam! Genetski imam prorijeđenu kosu što se pojačalo zbog barijatrijske kirurgije, ogromna količina kose mi je otpala. Otkako koristim ovaj šampon, opadanje kose značajno se smanjilo. Tijekom korištenja osjećat ćete trnjenje na površini glave, ali to je normalno.

image
Amazon

5. Maxsoft Hair Scalp Massager Shampoo Brush

Gotovo svaki dermatolog s kojim sam ikad razgovarala o zdravlju kose rekao mi je da je masaža vlasišta jedna od najboljih stvari koje možete učiniti kako biste potaknuli folikule dlake na pojačani rast. Ova preslatka, ultramekana masažna četka za šamponiranje je upravo ono što vam treba.

image
Amazon
16. travanj 2024 07:44