Overlay
neodoljivo

Ovog ljeta nosimo kostime s hrvatskim potpisom! Domaći brendovi imaju predivne modele, izdvojili smo nekoliko najljepših

Piše Stil
Foto Senja Vild
18. lipnja 2021. - 14:36

Jako nas veseli činjenica što je iz godine u godinu sve više kupaćih kostima s hrvatskim potpisom, osobito zbog toga što su tako lijepi. I kvalitetni, što uistinu nije zanemariva stavka, s čime će se složiti svi koji pamte neugodna iskustva s kostimima koji se brzo isperu, izgube elastičnost, previše se rašire ili na neki drugi način otkažun poslušnost.

Iz bogate ponude kostima "Made in Croatia" izdvojioli smo nekoliko modela koji su nam najljepši.

Brend More, koji su pokrenule prijateljice Diana Baketić i Matea Draganić, ponudio je šarmantnu retro kolekciju nadahnutu kostimima iz kultnog filma La Piscine iz 1969. Vrlo smo se teško odlučili koji kostim izdvojiti jer svi su nam super, no nekako su nam posebno "legla ova dva, crveni na gornjoj fotografiji i bijeli koji možete vidjeti u nastavku. U kolekciji su još i vrlo zanimljivi modeli s animal printom i zlatnim lameom, a svi bikiniji imaju naglašeno visoki struk.

image
More
Senja Vild

Obožavamo kostime Anamarije Brkić, a drago nam je što je ovog ljeta ponudu upotpunila novim modelima. U sklopu aktualne cruise kolekcije Que Bellezza, brend A'marie nudi neodoljivo romantične komade ukrašene volanima i mašnicama, kojima je dodatni plus što su izrađeni od recikliranog vlakna dobivenog od najlonskog otpada. 

image
A'Marie
Senja Vild

Splitski brend Štraca T-Shirt ponudio je nekoliko lijepih modela potpuno u skladu sa svojim prepoznatljivim izričajem, a nama se od svega viđenog najviše svidio ovaj jednosdijelni model.

image
Štraca T-Shirt

Tramonto, brend iza kojeg stoji fitness influencerica i trenerica Tea Kravaršćan nudi nam kostime jednostavne estetike, neopterećene suvišnim detaljima. Savršeni su za aktivne cure i ljubiteljice minimalizma, ali i udobnosti.

image
Tramonto

Lidija Lešić proširila je ponudu svog brenda My Choice kolekcijom ručno rađenih kupaćih kostima. Jednodijelni i dvodijelni modeli kukičani su od rastezljivog konca za kupaće kostime, otpornog i na kupanje i na izležavanje, izrađuju se po mjeri kupca, a za izradu jednoga potrebno je oko pet dana. 

image
My Choice
20. travanj 2024 01:21