Overlay
budite u trendu

Ovo će biti boja godine, nosite je prije nego nam dosadi! Pronašli smo savršenu odjeću i modne dodatke u nijansi koja podiže raspoloženje i pristaje baš svima

Piše Stil
4. siječnja 2023. - 14:25

Nakon žute i sive koje su proglašene bojama 2021. godine te plavoljubičaste, koja je vladala u 2022., s novom godinom na red je došla topla, energična i ženstvena nijansa Viva Magenta. Naravno, odluku je, kao i svake godine, donio američki proizvođač boja Pantone, čijim se izborom u pravilu vode svi ostali - od drugih proizvođača boja, preko dizajnera namještaja i ukrasnih predmeta, do proizvođača boja za kosu, kozmetike i kreatora odjeće i modnih dodataka.

Viva Magenta, koja prosječnog poznavatelja boja i nijansi najviše podsjeća na boju maline, prema objašnjenju iz Pantonea objedinjuje nijanse crvene, ružičaste i ljubičaste u savršenu ravnotežu toplih i hladnih tonova. Što je jako dobra vijest - pristajat će nam svima, a dok je promatramo, ako je vjerovati stručnjacima za utjecaj boja na raspoloženje, poticat će pozitivnu, odvažnu i pomalo zaigranu energiju.

Loša je vijest što ćemo je viđati apsolutno po svuda pa će nam u konačnici dosaditi. Stoga, dok još nije sve preplavila, uživajmo u energičnoj Viva Magenti! Pronašli smo nekoliko zgodnih prijedloga u toj nijansi za sve one koji žele isprobati ovaj trend prije nego ga se svi dohvate.

image

torba, Jimmy Choo

image

jakna, Reserved

image

torba, Mango

image

hlače, Reserved

image

kaput, Mango

image

torba, Gucci

image

kapa, Mango

image

haljina, Zimmerman

image

torba, Bottega Venetta

image

cipele, Gucci

image

kratki kaput, Max Mara

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

19. travanj 2024 12:36