Overlay
to se nosi

Ovi su modni i beauty trendovi dobili potvrdu najvećih zvijezda, hoćete li ih isprobati? Evo što nas je sinoćnja dodjela glazbenih nagrada naučila u stilskom smislu

Piše Stil
Foto AFP
21. studenog 2022. - 13:12

Teško je uopće izborojiti koliko se novih modnih i beauty trendova pojavilo u posljednjih nekoliko mjeseci - spominju se brownie glazed usne, spominje se povratak indie-sleaze estetike, navodno je bob "it" frizura godine, šuška se o rastu popularnosti ozloglašenog ispijenog trenda iz devedesetih, ružičasta je navodno nova crna, a topovi u obliku metalnih odljeva su novi korzeti... O svemu tome čitamo, ponešto komentiramo, no koliko ćemo toga uvrstiti u svoju rutinu? Koliko su uopće relevantni svi ti trendovi? Pa, dokaz bi nam mogle biti prilike poput sinoćnje dodjele American Music Awards glazbenih nagrada, na kojima se okupila sva sila poznatih faca - provjerili smo jesu li ponešto od spomenutog uvrstili u svoje lookove. I moramo priznati da jesu. Evo dokaza.

Ako ste mislili da samo Hailey Bieber otkida na smećkaste nijanse ruža za usne, varate se.

image
AFP

Primijetit ćete i da ga mnogi nose u stilu devedesetih, s jače naglašenim rubom.

image
AFP

Bob je definitivno u điru, barem ako pitate Kelly Rowland. Bivša članica Destiny‘s Child nosi ga ravnog i podijeljenog po sredini, u stilu povratka u devedesete.

image
AFP

Metalni odljevi su stvarno "a thing". Ovo je već 3. glamurozni događaj na kojem vidimo ovaj detalj. Ali tko broji...

image
AFP

Međutim, i korzeti su još uvijek in.

image
AFP

U điru je i 2YK nostalgija, kako nam je živopisno dokazala Pink. 

image
AFP

Niski struk je definitivno ponovno u điru, a prate ga, u skladu sa spomenutim đirom s prijelaza milenija, i cropped topovi.

image
AFP

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

29. rujan 2023 19:47