Overlay
nadahnite se

Ove ćemo frizure i beauty lookove kopirati: zahvaljujući umijeću make-up artista i iskusnih frizera, neke su dame sinoć posebno zablistale na Oscarima

Piše Stil
Foto AFP
26. travnja 2021. - 11:06

Pored glamuroznih haljina i ekstravagantnih modnih detalja, u najsvečanijoj holivudskoj večeri jako su važni besprijekoran make up i pomno složene frizure, koje će mnogi s manje ili više uspjeha pokušati kopirati u svojim svečanim prigodama.

O haljinama i modnim dodacima već smo vas izvijestili, a što se tiče beauty stavke, najviše je pažnje privukla britansko-jamajčanska soul pjevačica Celeste.

image
Celeste Waite
AFP

Gledatelje 93. dodjele Oscara zaintrigirala je odvažnim cat-eyeom, rumenilom u boji fuksije i tamnocrvenim ružem.

Nominirana za najbolju glumicu, Andra Day odlučila se za look na tragu glamura iz 70-ih pa je oči naglasila smokey sjenilom u boji rubina.

image
Andra Day
AFP

Amanda Seyfried lijepo je istaknula crte lica make upom u bordo boji, dok je Angela Bassett naglasila oči iskričavim ljubičastim sjenilom.

image
Amanda Seyfried
AFP

Kad je riječ  frizurama, Margot Robbie je predstavila svježe ošišane "curtain" šiške, Halle Berry se pojavila s novim bobom, dok je Zendaya zablistala s dugom valovitom kosom koja joj je slobodno padala niz leđa.

image
 Zendaya 
AFP
24. travanj 2024 16:42