Overlay
Ukrašen zakovicama

Osim maskica, Louis Vuitton lansira i luksuzni vizir: koštat će oko 750 funti, ali njihova verzija nije običan komad plastike

Piše Stil
Foto Shutterstock
11. rujna 2020. - 14:29

Iako nam je prije samo nekoliko mjeseci ideja nekih modnih kuća da u standardnu ponudu uvedu luksuzne zaštitne maske djelovala suludo, pa i nepotrebno, u danima kad nam je maskica obavezan dodatak, jasno nam je da smo sa zaključcima požurili.

Zašto, uostalom, umjesto dvije-tri platnene maske, netko ne bi uložio, primjerice, u jednu kvalitetnu svilenu? O ukusima nećemo, no oni koji plaćaju marku toga su itekako svjesni. A moći će uskoro svojoj kolekciji dodati i luksuzni - vizir.

Louis Vuitton prva je modna kuća koja je odlučila lansirati ovaj modni dodatak, moderni zaokret na tradicionalna zaštitna pomagala koja se koriste u ustanovama poput bolnica i škola za vrijeme pandemije koronavirusa. Njihovi viziri bit će u prodaji od 30. listopada, a koštat će 750 funti.

image
Louis Vuitton

Naravno da za ovu cijenu (nešto više od 6000 kuna) nećete dobiti tek običan komad plastike. U ovaj s potpisom Louisa Vuittona ugraviran je, naravno, logo poznate francuske modne kuće, a ukrašen je i zlatnim zakovicama. Fotosenzitivno staklo potamnit će na suncu i pruža ugodnu zaštitu, a osim kao vizir, može poslužiti i kao šilterica.

U jeku pandemije u ožujku, tvrtka LV proizvodila je u svojim tvornicama parfema dezinficijense za ruke, pokušavajući tako nadoknaditi nestašicu u Francuskoj.

19. travanj 2024 06:43