Overlay
najbolje rješenje

Ne skrivajte svoj osmijeh! Plivačica Dina Levačić oduševljena je nevidljivim aparatićem za zube iz klinike Dentech, ispričala nam je svoje iskustvo

Piše PR
Foto Dina Levačić
14. srpnja 2021. - 03:45

Vjerujemo da nam svima ponekad zatreba pomoć – pa tako i pomoć pružena od strane stomatologa. Kada je takva pomoć zatrebala našoj poznatoj daljinskoj plivačici Dini Levačić, u potrebi za vještim, sigurnim i stručnim rukama, obratila se dentalnoj klinici Dentech.

Osim što Dina ima ljubav za plivanjem, isto tako ima i ljubav prema smijehu i dobrom raspoloženju, pa se, baš zato što ne želi skrivati svoj osmijeh, odlučila za ortodontsku terapiju Invisalign sustavom. 

Kako doznajemo od Dine, ona je već imala iskustva s fiksnim ortodontskim aparatićem, no „ono nešto“ u Invisalign nevidljivom aparatiću je privuklo i dovelo u Dentech. 

Tako Dina za Invisalign aparatić kaže: „Da bih se ja mogla bezbrižno smijati zaslužan je Invisalign prozirni aparatić za zube u izvedbi Dentech dental centra. Njegova nevidljivost, praktičnost i rijetki posjeti ambulanti karakteristike su koje ga čine odličnim rješenjem za sve bez obzira na životni stil.“

Tragate li i vi za savršenim osmijehom i za ortodontskom terapijom čiji je ishod moguće predvidjeti već gotovo na prvom pregledu i konzultacijama u Dentechu, na pravom ste mjestu. 

Jer, prema Dininim riječima „Osmijeh je uvijek najbolje rješenje! Zato je bitno prepustiti brigu o zubima u prave ruke. Ja sam svoje povjerenje dala Dentech dental centru jer znam da će se oni svojom stručnošću i pristupačnošću pobrinuti da mi osmijeh uvijek bude najbolji modni dodatak.“

Stručnom timu Dentech dental centra možete se obratiti putem info@dentech.hr, 021/488-699 te 099/482-7567, kao i putem Facebooka i Instagrama, a njihovo ljubazno osoblje pronaći će za vas termin koji će vam najviše odgovarati. I da, prvi pregled u Dentechu je uvijek besplatan!

25. travanj 2024 23:58