Overlay
Lijepi detalji

Nakit je točka na i svakog dobrog stajlinga: odabrali smo 10 efektnih komada za upotpuniti ljetne kombinacije

Piše Stil
14. kolovoza 2020. - 11:30

Ljeto je idealno vrijeme za razigranost u modnim odabirima. Tome svakako pridonosi nakit koji može osvježiti i najjednostavnije lanene jednobojne komade odjeće. Uz uobičajenu naviku kupovanja nakita u HighStreet dućanima čije primjere vam donosimo i u ovom pregledu, razmislite o investiranju u izdržljivije komade od trajnih materijala kakvima se u proizvodnji koriste neki domaći dizajneri nakita.

Sve The All komade nakita u svom studiju u Zagrebu ručno rade dvije dizajnerice, kako kažu, sa svoje 4 ruke. Rice hat naušnice svoj simpatičan naziv duguju dizajnu jer uistinu izgledaju kao mali šeširići kakve nose seljaci u poljima riže na Dalekom Istoku. Napravljene su od sterling srebra i mesinga što ih čini izdržljivima i neće mijenjati boju pa ih možete nositi i na plaži.

image
The All Rice Hat

The All Cruise prsten napravljen je od istih materijala kao i naušnice pa ga cijelo ljeto ne morate skinuti s ruke. Jednostavan je i izgleda istovremeno sirovo i elegantno.

image
The All Cruise


Mango lanac za naočale s perlicama podsjeća nas na ljeto iz djetinjstva. Lanci za naočale vratili su se u modu prije nekoliko godina i otada su postali pravi pravcati komad nakita. Možete ih nači u različitim varijantama, ali nama je ovaj bio posebno sladak.

image
Mango remen za naočale

Mango iz sezone u sezonu ima največi izbor nakita od svih HighStreet brendova. Kod njih bez iznimke svatko može pronaći nešto što mu se sviđa, bilo to suptilnije ili veselije kao ove naušnice koje smo odabrali. Inspirirane morskim zvijezdama i uz plavu koja dobro pristaje preplanuloj koži idealne su za ljeto.

Little wonder jewelry splitski je dizajnerski brend nakita koji svake sezone oduševljava svojom kretivnošću. Mimosa naušnice njihova su oda proljeću koja odlično paše i ljetnim kombinacija. Napravljene su od zlata, srebra i jaspera i na prvu svojom fragilnošću podsjećaju na minijturnu skulpturu više nego na nakit.

Chloe Connie koraljna narukvica primjer je naklonosti motivima iz prirode koji brend u dizajniranju nakita njeguje. Proizvedene su u Italiji, ali više podsjećaju na koraljne grančice iz dalekih mora, a s unutarnje strane nalazi se gravura logoa Chloe.

image
Chloe narukvica


Hermina Athens zlatno biserna narukvica nježan je i suptilan ljetni modni dodatak. Djelomično podsjeća na surferski ručno rađeni nakit, ali odabir boja pridonosi njenoj eleganciji.

Mohito viseće naušnice super su dodatak za ljetne tulume. Jako su chic, ali zbog reduciranog odabira boja pasati će na sve kombinacije.

image
Mohito naušnice

Hvar Republic hrvatski je brend nakita koji najčešće proizvodi šarene narukvice od šljokica, perlica i dragog kamenja. Postala je poznata na društvenim mrežama po svojom upečatljivom asesoaru, a mi smo sada izdvojili jednu jednostavniju ogrlicu od zlatnih karika kakve smo primjetili na njenom instagram profilu u zadnje vrijeme.

Zara

Zara metalne naušnice s imitacijom dragog kamenja različitih oblika idealan su odabir za svečanije prigode kao što su večernji izlasci ili ljetna vjenčanja.

image
Zara naušnice
25. travanj 2024 22:39