Overlay
povoljno i toplo

Najbolje lagane jakne iz high street trgovina: pronašli smo modele s kojima ćete za stotinjak kuna izgledati odlično sve dok ne dođe vrijeme za kapute

Piše Stil
30. rujna 2020. - 10:05

Zahladilo je. Još koji dan se možete provući s kardiganima i hudicama, no bliži nam se vrijeme za nošenje jakni. Planirate li nabaviti novu, zavirite u naš izbor najboljih laganih jakni iz high street ponude. Vjerujemo da će vas, baš kao i nas, razveseliti činjenica da se već za stotinjak kuna može nabaviti sasvim zgodan model - i to ne samo od jeansa.

Kad smo kod jeans jakni, ove se godine nose oversized i cropped modeli, na tragu jakni s kraja 80 i ranih 90-ih. Duh 90-ih prizivaju i parke, a za ovu priliku izdvojili smo vrlo lagane modele, dovoljno debele da vas ugriju u hladna jutra i večeri, ali dovoljno tanke da vam ne budu teret kad ih oko podne skinete i prebacite preko ruke (eto, na sve smo mislili).

U điru su i bjejzeri, vindjakne te trenchcoati, no ove se sezone nose malo drugačiji, rekonstruirani. Nezaobilazne su i motorističke jakne, a za ovu smo priliku iz uistinu bogate ponude izdvojili one od umjetne kože. 

19. travanj 2024 13:48