Overlay
Zbunit ćete se

Mimi Choi definitivno radi najluđi make-up Tik Tok-a: pogledajte njene nadrealne slikarije na licu, rukama...

Piše Stil
Foto Shutterstock
16. kolovoza 2021. - 19:16

Ponekad nam se čini da je nazvati svaku osobu koja šminka make-up artistom malo previše. Lijepljenje lažnih trepavica na lice zažbukano puderom ne izgleda nam baš kao neka umjetnost. Ipak, događa se povremeno da naiđemo na vizažiste koji nas podsjete zašto taj naziv postoji.

Jedna od njih je Mimi Choi iz SAD-a. Na njenom TikTok profilu možete naći razno razne nadrealne 3D lookove u koje se zaista potrebno zagledati da biste shvatili o čemu je riječ.

"Privlači me ovaj stil jer imam potpunu slobodu stvaranja i izražavanja na način na koji to ne mogu riječima. Osjećam da postoji toliko potencijala u ovoj vrsti umjetnosti, a moja mašta mi je jedino ograničenje,” rekla je Choi u nedavnom intervjuu za Vogue, a nama se čini da je njena mašta gotovo pa neograničena.

S jedne strane radi nježne lookove i u njih kombinira cvijeće, šljokice ili lišće. Boja lice u pastelne boje koje na nas djeluju opuštajuće kao prvi dani proljeća. Odmah zatim nas iznenađuje jezovitim izdanjima koja uznemiruju i izgledaju kao da su iz horora.

Mimi ne šminka samo svoje lice niti joj šminka služi da bi se poljepšala. Njome izražava svoju kreativnost, a za to joj nije potrebno samo lice pa isto tako crta i po rukama i tijelu. Da nije bilo TikToka ova mlada vizažistica nikad se ne bi probila do šire publike ili imala intervjue za Vogue i na tome mu hvala.

23. travanj 2024 16:11