Overlay
pet najvrućih hitova

Manje je više! Jednodijelne kostime po popularnosti su opet pretekli bikiniji: donosimo najveće trendove za ovo ljeto

Piše Stil
24. svibnja 2021. - 14:15

Posljednjih nekoliko godina jednodijelni su kostimi bilježili neslućen rast popularnosti i to nas je veselilo jer volimo promjene (a i razlog za kupovinu novog kupaćeg). Ovog će ljeta, po svemu sudeći, primat još jednom uzeti bikiniji. Čini se da je manje opet više!

Nismo sigurni u čemu je stvar, osobito zbog toga što su se mnogi u lockdownu malo zapustili pa bi bilo za očekivati da će potražiti zatvorenije modele, no mnogi su proizvođači kostima za kupanje naglasak bacili na dvodijelne modele, a sudeći po društvenim mrežama, kupci nemaju ništa protiv te odluke. Možda nam je jednostavno svima dosta ograničenja i težimo za nesputanošću... Bilo kako bilo, proučili smo najveće trendove po pitanju bikinija pa ih primite na znanje prije odlaska u kupovinu.

1. Minimalizam 

image
H&M, donji dio 60 kn, gornji dio 120 kn


Čini se da smo postali ekološki svjesniji pa ulažemo u odjeću i modne dodatke koji se mogu nositi više sezona. To je malo riskantno s kupaćim kostimima, no odaberete li kvalitetan model i dobro ga održavate, trebao bi vam trajati dulje od jednog ljeta - u tom slučaju minimalizam je najsigurniji izbor za kostim koji namjeravate nositi i dogodine, a da ne djeluje demode.

2. Volani

image
H&M, donji dio 67 kn, gornji dio 127 kn

Volani daju volumen tamo gdje nam ga treba dodati, a ujedno skriva sve što kipi preko dobro pritegnute vezice. Vjerujemo da daljnja objašnjenja nisu potrebna.

3. Bondage

image
Zara, donji dio119 kn, gornji dio 139 kn

Za pomalo "edgy" dojam odaberite kostim s kompliciranim vezanjem oko tijela koji podsjeća na bondage.

4. Podatnost

image
Zaful, 130 kn

Ove su sezone u trendu teksturirani kostimi od mekanih, podatnih tkanina. Malo se sporije suše, ali su udobni za nošenje i ne žuljaju.

5. Kukičano

image
Mango, donji dio 129 kn, gornji dio 169 kn

Kukičana odjeća definitivni je hit sezone, pa ne čudi da nam i kupaći kostimi stižu u toj izvedbi. Uzmite u obzir da se prililčno sporo suše pa volite li takve kostime za odlazak na plažu osigurajte barem dvije presvlake.

25. travanj 2024 10:51