Overlay
Retro kraljica

Lily Allen udala se za glumca iz serije ‘Stranger Things‘ u vintage Dior haljini o kojoj svi pričaju

Piše Stil
Foto Tolga Akmen/AFP
10. rujna 2020. - 15:34

Britanska 38-godišnja pjevačica Lily Allen i glumac David Harbour nakon ljetovanja na dalmatinskoj obali vjenčali su se ovaj vikend u legendarnoj Graceland kapelici u Las Vegasu. Ceremoniju je vodio imitator Elvisa Presleyja, što je tipično za ovaj grad i crkvicu, a karakteristično njihovom stilu bila je posve nepretenciozna.

Obredu je u skladu s epidemiološkim preporukama prisustvovao minimalan broj ljudi, dvije kćeri koje glazbenica ima s bivšim mužem u čijem su društvu novopečeni supružnici proslavili u In-and-Out zalogajnici brze hrane uz hamburgere i pržene krumpiriće.

– Na vjenčanju koje je održao sam kralj, narodna princeza vjenčala se sa svojim odanim, iako pučkog roda, ljubaznim vlasnikom kreditne kartice u prekrasnoj ceremoniji osvijetljenoj pepeljastim nebom goruće države, miljama udaljenoj usred globalne pandemije. Osvježenje je posluženo na malom primanju koje je uslijedilo – napisao je glumac na svom Instagram profilu referirajući se na požare koji potresaju SAD.

Lily Allen odabrala je jednostavnu vintage Dior haljinu do koljena s tankim remenom i crnim dugmićima te Miu Miu cipele na visoku platformu. Kosu je uskladila s odjećom u stilu šezdesetih i napravila bujnu punđu sa šiškama, na koje je stavila mali veo od tila, a u ruci je nosila klasični buket od ružina cvijeća.

Pjevačica je poznata po svom nekonvencionalnom stilu u kojem često koketira sa siluetama iz šezdesetih godina prošlog stoljeća, koje se super uklapaju s njezinim mini tetovažama čime se osuvremenjuju retro komadi odjeće.

19. travanj 2024 10:21