Overlay
14986180
Uvijek moderna boja

Kultni crveni ruževi koje bi trebalo kupiti bar jednom u životu: od tradicionalnih brendova do novih malih kompanija, izbora je pregršt

Piše Stil
19. listopada 2020. - 10:51

Čak i oni koji se vrlo rijetko šminkaju u svojoj kozmetičkoj torbici imaju barem jedan crveni ruž. Jednostavno je najpraktičniji ako u zadnji trenutak trebate izgledati elegantno, a dovoljno je sofisticiran da i u dnevnim prigodama izgleda decentno zbog čega se može nositi uvijek. Pravilo Parižanki je da se malo šminkaju, ali istovremeno za jutarnji odlazak u dućan nerijetko boje svoje usne u crveno da bi dan započele u seksi izdanju.

Svaka žena zapravo bi trebala imati dva ruža, jedan koji je za nijansu tamniji od njene prirodne boje usana i crveni. Ključno je odabrati nijansu koja paše vašem tenu, boji kose i očiju jer samo neznalice misle da postoji samo jedna crvena. Velike beauty kompanije svake sezone nude nove varijante koje su baš tada u modi, ali mi za vas izdvajamo nekoliko tradicionalno kultnih ruževa u bojama koje pašu velikom broju žena.

Lagali bismo kada bismo rekli da nam pakiranje pritom ne utječe na odabir. Već prije stotinjak godina u kabareima i klubovima počelo se smatrati jako privlačnim nanošenje ruža u javnosti, za stolom. Naravno da je pritom bolje ako se radi o ružu zanimljivog dizajna, a čak i ako ga volimo nanositi u privatnosti toaleta drago nam je kada zavirimo u torbicu imati pogled na svoj mali luksuz. Ne čude stoga sve češći vlogovi o tome što se nalazi u torbi neke zvijezde ili influencerice u kojoj je ruž uvijek integralni dio.

Neki od najpopularnijih su Diorovi, Guerlainovi i neizostavni Chanelovi ruževi, MAC se također prometnuo u tu kategoriju kultnih, a zadnjih godina događa se prava poplava novih beauty kompanija od kojih neke suvereno pariraju tradicionalnim odabirima.

MAC Matte lipstick Russian red

image
MAC

DIOR Rouge Dior Lipstick in 999

image
DIOR

GUERLAIN KissKiss Creamy Satin Finish Lipstick in Rouge Kiss

image
GUERLAIN

SHISEIDO VisionAiry Gel Lipstick in Ginza Red

image
SHISEIDO

YVES SAINT LAURENT Rouge Pur Couture Lipstick in Le Rouge

image
YVES SAINY LAURENT

PAT MCGRATH LAB MatteTrance Lipstick in Obsessed!

image
PAT MCGRATH

CHANEL Luminous Intense Lip Colour in Pirate

image
CHANEL

GUCCI Rouge à Lèvres Mat Matte Lipstick in Goldie Red

image
GUCCI

FENTY BEAUTY Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color in Uncensored

image
FENTY BEAUTY

MAYBELLINE Color Sensational The Creams in Red Revival

image
MAYBELLINE
14. studeni 2020 21:24