Overlay
august by pamela

Kolekcija kao stvorena za kolovoz: hrvatska influencerica oduševila nas je linijom odjeće nadahnutom najljepšim mjestima na našoj obali. Evo zašto nam se jako sviđa

Piše Stil
13. kolovoza 2022. - 16:11

Zaljubljenica u modu čije nam je stilske kombinacije uvijek drago vidjeti, influencerica Pamela Badžek, predstavila je svoju liniju odjeće, "august". Ono što nas u ovoj priči osobito veseli je podatak da je cijela kolekcija proizvedena u Hrvatskoj i izrađena od stopostotnog lana, a čak je i za motive nadahnute našom obalom koji su na njemu otisnuti zaslužna domaća ilustratorica. Sve u svemu, Pamelina prva kolekcija vrlo je lijepa i održiva pa smo je zamolili da nam ispriča nešto više o njoj.

- Svaki od kompleta iz kolekcije nosi ime po jednoj od Pamelinih omiljenih lokacija na našoj obali – Dubrovnik, Palmižana, Rovinj i Vis. Glavna inspiracija prilikom kreiranja kolekcije bio je savršeni ljetni dan u kolovozu - vrućina, sunce, miris mora i lagani večernji povjetarac. Osvješteni prirodom kreirali smo sustainable kolekciju osmišljenu za sve ljetne prigode - poručuju nam iz "agusta".

Kolekcija se sastoji od četiri kompleta sastavljena od lanene košulje, lanenih hlačica i lanene gumice za kosu, vrlo udobna za nošenje i protkana osjećajem romantičnog, vrućeg ljeta i jednog savršenog dana u kolovozu.

Pratite Stil i na Instagramu te Facebooku!

 

22. travanj 2024 10:13