Overlay
nabavite bar jedne

Jeste li i vi upali u široke hlače? Pogledajte kako IT komad sezone nose domaće blogerice, pripremili smo vam i nekoliko ideja za kombiniranje

Piše Stil
1. travnja 2021. - 11:04

Jeste li i vi upali u široke hlače? Znate što znači kad se to nekome kaže, najčešće kao kritika, no ponekad i kao pohvala, no znate li kako ove sezone nositi široke hlače? Definitivni su IT komad, udobne su i tolerantne prema svim onim zalogajima viška kojima ste se tetošili tijekom zime.

Evo kako ih stilizirati. Ako su od jeansa i sličnih, teških materijala, a kroj im je u stilu 70-ih, preporučujemo cipele na platformu, još jedan hit sezone. Ako su kroja culotte, nosite ih uz sve sve vrste gležnjača, posebno one s potpeticom, kako vam ne bi vizualno "skratile" noge, no tome možete doskočiti i odabirom modela nešto višeg struka, uz koje onda slobodno možete nositi niske cipele i tenisice.

Kad smo već kod tenisica, odličan su izbor za dati malo ležerniji ton cijeloj kombinaciji, a što se tiče topova, neka budu pripijeni uz duge modele, a uz culotte nosite široke. Odlučite li se ipak za komotni top uz duge, široke hlače, pobrinite se naglasiti struk remenom ili na neki drugi način.

18. travanj 2024 21:39