Overlay
juno nakit

Anita Dujić Broadfoot ima novu kolekciju koja nadilazi trendove: ‘Nadahnuta je snagom žene koja ne poznaje granice i vodi se intuicijom‘

Piše Stil
3. lipnja 2022. - 13:15

Donaći brend Juno, iza kojeg stoji Anita Dujić Broadfoot ima novu kolekciju nakita, jednostavnog za nošenje i kombiniranje. Klasika s pomakom, tako bismo najbolje mogli opisati nove komade s Anitinim potpisom jer i u novoj kolekciji brand osnovan 2016. ostaje vjeran delikatnom, minimalističkom dizajnu koji nadilazi prolazne trendove.

"Kolekcija proljeće/ljeto '22 je neka vrsta nadopune već postojeće kolekcije i naših best sellera uz korištenje materijala kao što su srebro, pozlata, zlato, biseri te drago kamenje. Veliku pažnju pridajem našim klijentima i njihovim željama, pa tako svake sezone stalnu ponudu osvježimo s nekim novim komadima koji traju mnogo duže od jedne sezone i upravo me ta činjenica iznimno veseli i tjera dalje" izjavila je Anita.

"JUNO žena nema godine, ne poznaje granice, ono što (ne)može. Ona ne prati trendove već ih prilagođava sebi, bira najbolje i ravna se prema svojoj intuiciji. Upravo snaga takve žene je moja  najveća inspiracija, a imam sreću da sam takvim  divnim osobama okružena. Juno je posveta svima njima" dodala je Anita pri predstavljanju nove kolekcije.

Ljetom inspiriranu kampanju potpisuje poznati hrvatski fotograf Marko Grubišić, dok je za make up i frizuru zaslužan Ivica Palinić iz salona "Kosa".

JUNO nakit možete pronaći u ALDUK&CO concept store-u u Zagrebu kao i u "Kola fjaka" u Šibeniku, u "Trogir experienceu" u Trogiru te u "Kawa storeu" u Dubrovniku.

Pratite Stil i na Facebooku te Instagramu!

19. travanj 2024 23:03