Overlay
kopirajte stil!

Zaljubili smo se u retro interijere iz Daminog gambita: evo kako kopirati upečatljive setove iz hit serije, pronašli smo najljepši namještaj i ukrase

Piše Stil
Foto Netflix
19. studenog 2020. - 11:23

Svi bruje o seriui Damin gambit, mi smo je također pogledali i imamo samo riječi hvale. Priča je sjajna, glavna glumica očaravajuća, kostimi možda još i više, no ono što se nipošto ne smije zanemariti su interijeri.

image
damin gambit

Prigušeni tonovi zelene i tirkizne, osvježeni proplamsajem žute i ružičaste, baršun, upečatljivi zidni tapeti - to su detalji sa setova koji se odvijaju u domovima i hotelima uređenima u stilu šezdesetih, no jednako su nam privlačni i klasičniji interijer u kojima je sve u znaku kvalitetnog drva, kože, znalački izrađenih tkanina i klasičnih detalja koji uvijek dolaze s određenim pomakom koji svemu viđenome u seriji daje određenu zajedničku poveznicu, bilo da se radnja u tom trenutku odvija u Sjedinjenim državama, Francuskoj ili Rusiji.

Na sreću svih koji su se poput nas zaljubili ne samo u fantastične kostime koje Beth nosi nego i u tadivljujuće interijere, retro stil je po pitanju unutrašnje dekoracije itekako u điru pa smo lako pronašli namještaj, tepihe, tapete i ukrase kojima svoje domove možemo učiniti malo sličnijima setovima Daminig gambita. Nismo zaboravili ni set za šah.

image
Graham Green DECO DIAMOND GREEN, 211 kn
image
La Redoute
image
The Savano Series Luxury Wood Chess Set, Box, & Board Combination luksuzni set za šah, 8900 kn
image
Wild & Wolf 746, 239 kn
image
MINIFORMS KIKI LAMP luster, 1900 kn
image
Lesnina, 2299 kn
image
KAKTUSFIKON tegla za biljke, Ikea, 119 kn
image
Jysk, 1350 kn
image
Jysk, 800 kn
image
Jysk, 200 kn
image
Jysk, 75 kn
image
Emmezeta, 799 kn
image
Emmezeta, 34 kn
image
Emmezeta, 999 kn
image
Emmezeta, 799 kn
image
BISAZZA CEMENTILES NAVONE ON OFF TEAL cementne pločice
image
GPO Bermuda Red Turntable - MP3 USB & Built-In Speaker, Store.hmv, 1350 kn
image
Zara. 999 kn
image
Zara Home, 359 kn
24. travanj 2024 18:39