Overlay
Kristalno more

Vikend izlet na otok uvijek je dobra ideja, a ova plaža na Biševu pravi je dragulj: uvala zaštićena od vjetra idealna je za kupanje u bablje ljeto

Piše Stil
Foto Shutterstock
9. rujna 2020. - 15:42

Dočekali smo rujan, počeli pisati i pričati o promjeni godišnjih doba, ponašati se kao da je jesen pokucala na vrata. Kad ono, ljetne vrućine ne popuštaju, more na ugodnih 24 stupnja.

Istina, sunce zalazi ranije nego u sred' ljeta, ali oni koji mogu, u morskim radostima imaju tu privilegiju uživati čitav dan. 

A prognoze kažu kako će lijepo vrijeme potrajati još desetak dana. Prije jesenjih kiša, preporučujemo vam da ovaj vikend iskoristite kako spada. Pritom mislimo, dakako, na kupanje i sunčanje. Ima li ljepše nego u bablje ljeto?

Dvodnevni izlet na otok uvijek je dobra ideja. A ako ste se baš uputili put Visa, ne propustite kupanje na Biševu. Jer na ovom otočiću nalazi se plaža Porat, koja se prije nekoliko godina našla na duplerici The Irish Times-a i na njihovom popisu sedam najljepših plaži na svijetu.

Nalazi se na južnom dijelu otočića do kojeg možete doći u privatnom aranžmanu ili pak jednom od brodica koje su poredane u luci u Komiži. Kratka vožnja se isplati - dočekat će vas kristalno bistro more, plaža zaklonjena od vjetra stijenama i borovima. Uostalom, pogledajte fotografije...

19. travanj 2024 22:10