Overlay
dobre ideje

Tražite nadahnuće za preuređenje doma? Inspiraciju i svježe trendove naći ćete u novom katalogu Prima namještaja!

Piše Stil
Foto Prima namještaj
13. travnja 2021. - 14:55

U novom PRIMA katalogu predstavljeno je potpuno drugačije iskustvo opremanja doma koje pruža luksuz izražavanja osobnog stila. Novim kolekcijama PRIMA dizajneri žele pomoći kupcima da oslobode svoju kreativnost i sudjeluju u oblikovanju svog idealnog interijera. Inovativan pristup u osmišljavanju novih kolekcija omogućio je svakome kupcu da postane dizajner svoga životnog prostora. Kreativna i funkcionalna rješenja povezala su moderan dizajn, visokokvalitetne materijale i suvremenu tehnologiju u PRIMA tvornicama.

image
Fotelja Lisa
Prima namještaj

Kolekcije koje su osmislili predstavljaju različite ukuse i stilove, a zahvaljujući bogatom izboru elemenata oblikujete namještaj kakav želite. Stvorili su bogate modularne programe koji namještaj  prilagođavaju različitim estetskim i prostornim potrebama. Možete birati boje, dekore i materijale te namještaj slagati u manje ili veće sastave kako bi se najbolje prilagodili vašem prostoru. 

image
Prima namještaj

Programi obuhvaćaju namještaj za sve prostorije doma u istim materijalima i bojama za stilski usklađen interijer. Razvijeni su u širokoj paleti stilova – od minimalističkog i modernog do klasičnog i retro stila te pružaju raznovrsna rješenja koja prate najnovije trendove prisutne na međunarodnom tržištu.

image
Prima namještaj

Za detalje vašeg interijera, kojima nitko ne može odoljeti, tu je COCO maison, nizozemski brend čiji je PRIMA ekskluzivan zastupnik. Atraktivne COCO dekoracije obuhvaćaju nekoliko segmenata za uređenje – dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj.  

Vlastiti dizajn, proizvodnju i sve dodatne usluge PRIMA je objedinila u jedinstvenu uslugu cjelokupnog opremanja interijera koja je dostupna u svih 59 salona diljem Hrvatske. Priprema projekta cjelokupnog opremanja je besplatna i prilagođena individualnim potrebama, a uključuje izmjeru, stručno savjetovanje i predlaganje idejnog rješenja za opremanje doma, apartmana ili kuća za odmor svih veličina i kategorija. 

image
Dvosjed Tomas
Prima namještaj

Svoj primjerak kataloga potražite u svim PRIMA salonima ili ga prelistajte na službenoj PRIMA web-stranici. Inspirirajte se i osvježite svoj dom novim idejama i kolekcijama!

image
Prima namještaj
25. travanj 2024 01:05