Za dobru novogodišnji feštu trebat će vam neizostavni specijaliteti poput pršuta, sira, 'francuske'... je li tako? Neće biti na odmet ni ponešto plodova mora, možda malo kavijara ako ste taj đir... Međutim, puno će bolje biti ako taj uobičajeni blagdanski fingerfood malo osuvremenite pa ga pripremite i servirate na malo drugačiji način. Evo nekoliko prijedloga.
Delikatesni vjenčić od mini mozzarelle, maslina i zimske salame nabodenih na grančice ružmarina
Crostini s pečenim kruškama, sirom brie i medom - za ukras dodajte sjeckane orahe i ružmarin
‘Borići’ od lisnatog tijesta i pancete ili šunke sa zelenom maslinom na vrhu
Kuglice od krem sira uvaljanog u sjeckane orašaste plodove i začinsko bilje
Tuljčići od zimske salame i 'francuske'
Košarice od prhkog tijesta punjenog salatom od plodova mora s kavijarom na vrhu
Kanapei od lisnatog tijesta ukrašenog dimljenim lososom, dekorativno složenim ploškama krastavca i kavijarom
Pratite Stil i na Instagramu!