Overlay
Six Senses Spa

Ovo je mjesto proglašeno najboljim wellness odredištem: u luksuznom resortu na čarobnom otoku uživaju sva čula, zavirite u ovo utočište za opuštanje

Piše Stil
Foto Depositphotos
19. studenog 2021. - 13:48

U posljednje dvije godine svi smo nekako postali svjesniji vrijednosti vremena izdvojenog za opuštanje i uživanje, stoga se sad još pomnije prate novosti iz svijeta wellnessa, a jedna od njih je i ta da je luksuzni rezort s Ibize proglašen najboljim wellness odredištem i to za 2022. Nedavno otvoreni Six Senses Spa toliko je oduševio autoritete na ovom polju da se predviđa kako će mnogi upravo zbog njega bukirati karte za taj čarobni otok, posljednjih desetljeća slavan prvenstveno po svojoj party ponudi.

Smješten na sjevernom dijelu zaljeva Xarraca, Six Senses Resort spaja bogatu wellness ponudu sa standardnim pogodnostima luksuznog ljetovališta kao što su prostrane sobe za goste, zadivljujući bazen, izravan pristup moru i besprijekorna usluga.

A što se tiče wellness ponude, osmišljena je tako da posjetiteljima pomogne odagnati tegobe modernog doba i podignuti stupanj fizičkog, mentalnog i emocionalnog blagostanja. Imate problema sa spavanjem? Dobit ćete stručnu procjenu kvalitete sna i savjete kako je popraviti. 

Ne možete se riješiti sportske ozljede? Pregledat će vas specijalist i odrediti vam plan liječenja, a ponudit će vam i IV infuziju bogatu vitaminima, duboku masažu, uživanje u ljekovitoj zvučnoj kupki i kompresijsku terapiju. Na odlasku će vam, pak, propisati preporuke za promjenu načina života, kako bi se vaš oporavak nastavio i kad se vratite uobičajenom ritmu.

U ponudi su raznovrsni spa tretmani te alternativne metode wellnessa, počevši od masaže vrućim kamenjem, preko terapije kristalima pa do tretmana s lokalnim ljekovitim biljem, ali i beauty tretmani poput njege lica zvukovima posebne frekvencije koja, navodno, oporavlja DNK. 

Eto, nećemo ih više reklamirati, motiv nam je, zapravo sasvim drugačiji (i pomalo lijen i sebičan) - dati ideju domaćim ugostiteljima kako obogatiti ponudu kako bismo u ovakvim blagodatima mogli uživati i na našoj obali, bez da moramo daleko putovati...

Pratite Stil i na Instagramu!

19. travanj 2024 21:05