Overlay
honeycomb jaja

Jednostavni ukrasi koji će biti hit ovog Uskrsa: pronašli smo najljepše primjere iz trgovina i otkrili kako ih sami možemo napraviti, pogledajte video

Piše Stil
17. ožujka 2021. - 12:18

Bliži nam se Uskrs i vrijeme je za provjeriti imamo li sve što će nam uskoro zatrebati. Ono što sasvim sigurno neće biti na odmet nabaviti ili napraviti su ukrasi koji će nam olakšati pretvaranje da je sve dobro ili da će uskoro biti. Sudeći po društvenim mrežama i ponudi u trgovinama, ove će godine jedan od najvećih hitova biti papirnata jaja napravljena honeycomb tehnikom.

Nježna i prozračna, u pastelnim tonovima ili bojama zemlje ova su jaja nalik na papirnate pompone s veselih zabava i već nam pogled na njih popravlja raspoloženje. Objesite ih na tek propupale grančice, zakačite na vjenčiće ili poslažite u staklene vaze, iskoristite ih za dekoriranje blagdanskog stola... 

Pročešljali smo ponudu u trgovinama i webshopovima, a pronašli smo i tutoriale iz kojih je lako naučiti kako ih napraviti. Sve što vam treba su tanki papir, škare i ljepilo te ukrasna vrpca ako svoje papirnate pisanice odlučite objesiti.

Idemo najprije pogledati video da shvatite tehniku a potom, ovisno o tome je li vas video nadahnuo na izradu pa tražite nadahnuće ili vas je obeshrabrio pa odlučite kupiti već napravljena honeycomb jaja, razgledajte ponudu gotovih.

ArtDama

image
et sy
image
h m
16. travanj 2024 12:08