Overlay
kul ideja

Dosadno predsoblje? Pogledajte kako je ova cura preuredila svoje i sve nam objasnila! Pronašli smo nekoliko super komada s kojima ćete postići isti dojam

Piše Stil
13. studenog 2022. - 17:30

Prvi dojam je najvažniji, a ako je vaše predsoblje dosadno i bezlično, jasno vam je što bi to moglo značiti. Nažalost, urediti predoblje nije baš jednostavno, ponajprije zbog nedostatka prostora, ali i zbog multifunkcionalnosti tog dijela doma koji nam najčešće služi kao prostor za odlaganje ključeva, sunčanih naočala i drugih sitnica, a nerijetko ga nagrđuju nehajno odložene jakne, kaputi, torbe i cipele. Predlažemo vam da sve te stvari pospremite tako da se ne vide, pa makar i u nekom drugom dijelu doma te da u predsoblju uredite jedan prostor koji će vam, čim ga ugledate, izmamiti osmijeh na lice.

Super ideju pronašli smo kod blogerice Katelyn Sailor, koja je na svom Instagramu objavila video u kojem je zabilježila kako je uredila baš takav kutak. Nama se čini da je u tome baš dobro uspjela pa vam ga prenosimo, a pronašli smo i nekoliko kul komada s kojima ćete postići isti dojam.


image

konzolni stolić Jysk, 650 kn

image

konzolni stolić Ikea, 1199 kn

image

ukrasna zdjela Ikea 49 kn

image

staklena vaza, Pevex, 39,90 kn

image

umjetno cvijeće Ikea,29 kn

image

ukrasna košara, Sinsay

image

ukrasna košara, Sinsay

image

ukrasna košara, Sinsay

 

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

19. travanj 2024 06:10