Overlay
tri romana

Što čitate na plaži? Treba li vam novih ideja, imamo ih nekoliko: evo što nam za čitanje tijekom godišnjeg preporučuje autorica simpatičnog bloga

Piše Stil
Foto dijana kovačević
2. kolovoza 2021. - 11:49

Ljeto je idealno vrijeme za posvetiti se dobrim romanima, vremena za čitanje je malo više nego inače, a odlazak na plažu je nezamisliv bez dobrog štiva, kaže nam Dijana Kovačević, blogerica iza simpatičnog Instagram profila Books&Sweets koju smo zamolili da nam da nekoliko ideja za čitanje tijekom godišnjeg odmora. Apsolutno se slažemo pa da ne duljimo, evo Dijaninih preporuka.

Opasna – Chloe Esposito

Roman prati avanture žene serijske ubojice i ovo je treći i posljednji dio serijala. Alvie se ponovno našla u Londonu, bez posla, kao beskućnica, ali s opasnim planom. Njezina prošlost i dalje je je njezin najgori neprijatelj. Uvijek je posebno zabavno vratiti se u Alvinin život. Knjiga se radnjom nastavlja na prethodnu i pratimo što se dalje događa s našom junakinjom.

Žena koja je slikala kanom – Alka Joshi

Bježeći iz nasilnog braka, sedamnaestogodišnja Lakshmi sama putuje u živahni ružičasti grad Jaipur pedesetih godina prošlog stoljeća. Tamo postaje najtraženija umjetnica kane – i povjerljiva osoba – bogatim ženama više klase. Čeka vas bogato prikazana kultura, umjetnost, indijska hrana i tradicija.

Prvi put i zauvijek – Sarah Morgan

Kemija između glavnih likova, ljetna avantura i i otok na kojem se svi poznaju i čuvaju jedni drugima leđa. Divna priča iz pera ove sjajne autorice o izgubljenoj Emily, zgodnom Ryanu i jednoj slatkoj djevojčici Lizzy. Prateći njihovu avanturu osjećat ćete miris slanog zraka i udare valova, transportirat će vas na jedan poseban otok imena Puffin.

Pratite Stil i na Instagramu!

20. travanj 2024 02:42