Overlay
zavirite u novi broj

Stil donosi moćnu dozu optimizma: guštajte u spizi, dobrim filmovima, šopingu i putovanjima, a ako vas uhvate crne misli, riješite ih se ekspresno!

Piše Stil
13. listopada 2022. - 08:09

Ususret mrskom pomicanju sata, sve kraćim danima i svim onim stvarima koje bi nam u skoroj budućnosti mogle pokvariti raspoloženje, pripremili smo novi broj Stila koji će svemu tome udariti kontru: naše listopadsko izdanje, koje ćemo čitateljima Slobodne Dalmacije pokloniti u subotu, 15. listopada, puno je priča koje podižu raspoloženje!

Nekome je to šoping, pa će mu dobro doći priče o modnim trendovima, ali i vječnom stilu. Nekome su to putovanja, pa smo pripremili priču o Sejšelima, ali i jednom intrigantnom travel trendu.

Nekome je to dobra spiza, pa imamo cijeli specijal s najboljim receptima iz pećnice, uključujući burek, gibanicu i slične slasne i neodoljive stvari, dok vas u drugoj priči podsjećamo na jedan svima od djetinjstva omiljen desert.

Nekome je to preuređenje doma, pa imamo priču o novom trendu u uređenju interijera i savjete kako ga slijediti.

Nekome je to uživanje u kvalitetnom sadržaju, pa vam donosimo pregled najzanimljivijih filmova koji stižu u domaća kina do kraja godine, a imamo i priču o TV seriji koja, blago rečeno, ruši sve granice.

Na naslovnici listopadskog broja, kao i u Ćakuli, mlada je žena koja nas, kako vrijeme prolazi, sve više oduševljava. Anita Broadfoot, rođena Dujić, ispričala nam je sve o svom uspješnom brendu nakita i novom hobiju, uređenju interijera, kojim je pobrala same pohvale, dala nam je par korisnih savjeta i otkrila par zanimljivih detalja iz obiteljskog života, uključujući i to tko u njihovom domu kuha, a tko pere suđe.

Ako je ta tema kamen spoticaja u vašem životu, mogla bi vam se svidjeti priča koja se tiče podjele poslova i zaduženja između muškaraca i žena, a na koju nas je podsjetio film o kojem trenutno svi pričaju. To je jedna od dvije ozbiljnije priče u broju, a drugu smo posvetili katastrofiziranju, osobito nezgodnoj sklonosti crnim mislima kojoj je lako podleći u nesigurnim vremenima i u njoj vam, kroz priču sa psihologinjom, otkrivamo kako je prepoznati i zatim je što uspješnije izbjeći.

Pratite Stil i na Instagramu te Facebooku!

25. travanj 2024 01:35