Overlay
u subotu 16.10.

Novi Stil donosi ćakulu s Tanjom Mravak, priču o pomlađivanju prije 30. godine, recepte za top jela splitskih restorana i priliku za osvajanje torbice!

Piše Stil
13. listopada 2021. - 10:08

Tko u subotu 16. listopada kupi Slobodnu Dalmaciju, na poklon će dobiti novi broj Stila. Ujedno će dobiti priliku za dobiti predivnu torbicu brenda Wood You Be My Bag! Da, ovoga puta pripremili smo vam broj pun iznenađenja, a nagradni natječaj u kojem ćemo autora najkreativnijeg odgovora nagraditi efektnim modnim dodatkom samo je jedno od njih. Namjerno vam ne otkrivamo pitanje, jer će na njega dobiti priliku odgovoriti samo oni koji zavire u novi broj Stila. 

A vjerujemo da će im se isplatiti zaviriti u naše listopadsko izdanje. Ne samo zbog prilike za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Ovaj smo broj pripremili osobito pažljivo i baš smo ga nakrcali zanimljivim temama, pričama i intervjuima.

Jedan od razloga za to je što nam je energija skočila s padom temperature, a drugi jer znamo kako se, kad ovako zahladi, lijepo sklupčati u toplome i čitati nešto zanimljivo. A uz novi broj Stila baš bi vam moglo biti zanimljivo. Jer donosi i Ćakulu s Tanjom Mravak, sugovornicom koja uistinu ima što reći, a pri tome ne može odoljeti da vas bar jednom ne natjera u smijeh. U Štoriji razotkrivamo pomalo zbunjujući trend – podvrgavanje tretmanima pomlađivanja već u dvadesetima.

Sad kad su nas turisti malo pustili na miru, obišli smo splitske restorane i doznali koja su jela bila najtraženija. Naravno, zapisali smo i recepte. Uz hranu je vezana još jedna velika priča, točnije uz fotografiranje hrane, koje, budimo iskreni, tek rijetkima uistinu polazi za rukom, premda se svi volimo hvaliti sličicama jela koja smo pojeli ili pripremili.

image

 
Saša Burić/Cropix

Također vam, u suradnji s trenericom Nerom Balić, otkrivamo kako izvoditi vježbe koje jačaju sve dijelove koji trpe uslijed manjka kretanja, donosimo najveće trendove u manikuri, prema preporukama iz splitskih salona za uljepšavanje, predlažemo vam najljepše modele jakni koje će vas grijati poput toplog zagrljaja, a nismo zaboravili ni ubaciti malo muške mode. Svima koji planiraju preuređenje ili im je samo dosadna pomisao na zatvaranje u uvijek ista četiri zida, donosimo dva rješenja: novi trend u uređenju prostora ili pak - put na Santorini, prema savjetima iz prve ruke i cijenama nižim od uobičajenih.

image
Petra Mamić

Zanimljivu priču donosi nam Marija Mlačić koja se, iako skeptična, odlučila isprobati self-help metodu mentalnog detoksa. Je li promijenila mišljenje? Doznat ćete u subotu!

Pratite Stil i na Instagramu!

25. travanj 2024 10:18