Overlay
u subotu, 16. travnja

Novi Stil donosi ćakulu s curom koja je očarala Versace, izbor najbolje prirodne kozmetike i mjesta za kupnju domaće eko-spize, prigodne recepte...

Piše Stil
13. travnja 2022. - 20:20

U subotu, 16. travnja, čitateljima Slobodne Dalmacije poklanjamo novi broj časopisa Stil. Baš smo se dobro zabavili birajući teme i sugovornike, a najdraža od njih našla nam se na naslovnici. Vrlo simpatična mlada dama po imenu Hana Grizelj otkrila nam je kako je paralelno uz odbojkašku karijeru u prvoligaškom timu Marina Kaštela izgradila i zavidnu manekensku – Hana je početkom godine bila jedna od najvećih zvijezda Tjedna mode u Milanu, gdje je toliko očarala modnu kuću Versace da su za nju tražili poseban, ekskluzivan angažman.

Kratko i slatko proćakulali smo s Ninom Mrvicom, šibenskom blogericom koja nam je otkrila svoje najdraže recepte za uskrsne kolače, a puno smo zanimljivog čuli i od vlasnika i posjetitelja splitskih restorana koji prednost daju biljnoj hrani. Ako ste mislili da se u takvima hrane samo turisti i ortodoksni vegani i da biste nakon takvog obroka ostali gladni, brzo ćemo vas razuvjeriti (kao dokaz imamo i recepte).

U sličnom je "zelenom" tonu dobar dio novog broja, u čast nadolazećeg Dana planeta Zemlje. Primjerice, priča naše skincare ekspertice koja vam otkriva najbolje clean beauty brendove i proizvode koje je isprobala, kao i vodič kroz modne brendove koji vode računa o okolišu. Sastavili smo i šoping-vodič za frišku, domaću spizu lokalnih OPG-ova, jer vjerujemo u pravilo "misli globalno, kupuj lokalno", a predlažemo vam i tri vrlo kul mjesta sa "zelenim" predznakom i dalmatinskim adresama.

Jedna od nezaobilaznih tema u razdoblju u kojem, bar se nadamo, konačno odbacujemo zimsko ruho jest povratak u top-formu i, premda nikome nećemo savjetovati da se "steše" pred ljeto jer čvrsto vjerujemo da je ljepota više od konfekcijskog broja, za one koji bi voljeli stati u prošlogodišnji bikini pripremili smo priču i savjete iz prve, iskusne ženske ruke. 

U ostatku broja doznat ćete kako postići punije usne bez korištenja filera, otkriti što je na dalmatinskim ulicama zabilježila naša streetstyle patrola, pročitati recenziju novog albuma Red Hot Chili Peppersa i dviju intrigantnih novih serija, doznati koji su lusteri totalni hit i sve što treba znati o neobičnim zračnim biljkama.

Jesmo li nešto zaboravili spomenuti? Doznat ćete u subotu!

19. travanj 2024 18:21