Overlay
u subotu 21.kolovoza

Novi Stil donosi ćakule s Antoniom Dorom Pleško i Tonijem Kanaetom, kul mjesta za opuštanje, najbolji sladoled u Splitu, super svjete za gradelavanje

Piše Stil
18. kolovoza 2021. - 12:21

Naizgled neprekidan niz toplinskih valova sve nas je umorio, ulijenio i uljuljkao u ljetnu letargiju. Što ne mora biti loše. Međutim, jednom kad zahladi pa se opet svi zatvorimo u kuće, moglo bi nam žao što se ljeta sjećamo kao naizgled neprekidnog niza monotonih dana provedenih u lješkarenju. Zbog toga vas u novom broju Stila, koji izlazi 21. kolovoza, baš na vrijeme za sve one koji godišnje odmore čuvaju kao šećer za kraj, izazivamo da pokušate nešto novo.

Iskušajte novu aktivnost, poput vožnje na SUP dasci, odnosno, ako ste vožnju već savladali, jogu na SUP dasci. Zaputite se na izlet ili još bolje na kampiranje: predlažemo vam nekoliko predivnih dalmatinskih odredišta i donosimo niz korisnih savjeta. Odvažite se pokrenuti svoj blog, restaurirati namještaj, odijevati se poput filmske dive, počnite se profesionalno baviti sportom ili konačno stanite na tu pozornicu o kojoj sanjate.

Za sve smo vam to prikupili savjete od, vjerujemo, sasvim relevantnih osoba (okej, nismo uhvatili filmsku divu, ali smo joj temeljito istražili stil i pronašli ideje za kopiranje) - Antonia Dora Pleško gošća je naše Ćakule, Toni Kanaet dao nam je kratak, ali vrlo pozitivan i motivirajuć intervju, modna blogerica Julija Vodopija ispričala nam je kako gradi svoj stil i vodi zapažen Instagram račun, a umjetnica Alma Božanić Čače otkrila nam je kako oslikava odbačene bančiće.

A za sve vas koje nismo uvjerili da biste se trebalio pokrenuti ili više jednostavno nemate energije za ništa drugo, pripremili smo nekoliko hedonističkih pričica - pronašli smo nekoliko predivnih mjesta za opuštanje i guštanje, otkrili smo gdje se u Splitu može pojesti najbolji sladoled, doznali smo kako se na roštilju na najbolji mogući način pripremaju meso, povrće, pa čak i lepinjice, a prikupili smo vam i nekoliko iznimno jednostavnih recepata za ljetne koktele. Uživajte u novom broju Stila i ostatku ljeta!

18. travanj 2024 14:50