Overlay
Ante Čizmić/Cropix
Promo

Novi broj Stila, samo u subotu uz Slobodnu Dalmaciju: donosimo ćakulu s Uršulom Najev, priču o muškarcima koji lažu o centimetrima i savjete za zdravu prehranu

Piše urednica Stila, TEA SUMIĆ MILETIĆ
18. studenog 2020. - 09:00

Kakve god planove kujete za ovaj vikend, uključite u njih i šetnjicu do kioska, po novi broj Stila. Vjerujemo da će vam dobro doći jer vrijeme je za promjenu nekih dosadašnjih navika i usvajanje novih. A na sve to smo mislili sastavljajući broj kojeg ćemo vam pokloniti uz subotnje izdanje Slobodne Dalmacije.

Kako studeni polako odmiče, a vremenske se prilike sve više usklađuju s kalendarom, uskoro ćemo većinu vremena provoditi kod kuće pa svakako pročitajte naš mini vodič za uređenje udobnog kutka u kojem ćete uživati u svim malim guštima koji vas vesele.

image
Ante Čizmić/Cropix

Kako biste se kod kuće što bolje zabavili, naši suradnici predlažu vam nekoliko sjajnih knjiga, serija i albuma. Hladno vrijeme mnogima će otvoriti apetit, pa smo vam odabrali najbolje recepte za okrepljujuća jela, ali i za najbolje slastice (čokoladne, dakako!).

U nadolazećem ćemo razdoblju svi po svoj prilici provoditi još više vremena na društvenim mrežama pa smo vam pripremili temu o online aktivizmu te ispitali kakav utjecaj te mreže imaju na modernu kulturu.

Kad se ipak odlučite izaći iz svog toploga gnijezda, sjetite se naših prijedloga iz nove rubrike Kul mjesta, u kojoj otkrivamo zanimljiva mjesta za izlaske, a kako biste na tim kul mjestima bili potpuno u trendu, bacite oko na priče o modnom "it" komadu, najljepšim parfemima i novim stilovima tetoviranja, a možda se čak odvažite isprobati jednu vrlo kontroverznu tehniku uljepšavanja, o kojoj donosimo posebnu priču.

Za sve one koje muči pitanje zašto se neki muškarci čudno ponašaju u društvu visokih žena, odgovor smo potražili na pravoj adresi i dobili tumačenje koje raskrinkava sve one koji lažu o centimetrima.

U najavi novog broja koji, do sad smo već utvrdili, izlazi u subotu, kao šećer za kraj spominjemo Ćakulu s iznimnom mladom Splićankom, glumicom Uršulom Najev koja nam je otkrila zašto toliko voli jednu nevjerojatno nadarenu, ali tragično skončalu pjevačicu...

02. svibanj 2021 02:20