Overlay
Ništa komplicirano

Komad koji transformira predsoblje: klupica kraj ulaznih vrata višestruko je korisna, a uz par detalja izgleda preslatko, našli smo DIY tutorijal

Piše Stil
Foto Shutterstock
3. studenog 2020. - 12:41

Kad se čovjek vrati kući nakon napornog dana, jedino što želi je sjesti na klupu u predsoblju.

Pa, i ne baš, ako ćemo iskreno. Onako, sa stvarima u rukama, tri vrećice jednoj, mobitelom i računima u drugoj ruci, s platnenom kesom na ramenu i ručnom torbicom koja samo čeka cijeli svoj sadržaj prosuti po hodniku, i ne želi. Vapi za kaučem, ako ćemo iskreno, hlačama od pidžame i nekom čarolijom koja će sadržaj donesenog u stan magično preraspodijeliti po hladnjaku i ormarićima.

No vratimo se na klupicu. Čak i ako nam ne služi nužno za sjedenje, klupica u predsoblju detalj je koji bi vam na više načina mogao popraviti dan.

Najprije, idealno je mjesto za odlaganje vrećica, ako ih baš nemate naviku iskrenuti na pod. Druga njena namjena nema pak veze s praktičnošću, drvena klupica jednostavno izgleda dobro. Ukrasno. Naročito u kombinaciji sa zelenilom, ukrasnim jastucima i dekicom.

Na blogu The Merry Thought pronašli smo DIY verziju koju možete sklepati ako kod kuće imate ove "sastojke":

- drvo (koristili su grubo rezano drvo javora) / drvenu ploču

- stolna pila

- cirkular

- kvadratni alat

- složena mitra pila

- bušilica / pužni vijak

- brusilica

- vijci

- ljepilo za drvo

- brusni papir

- lak

Upute pronađite na blogu. Ukoliko niste vješti s drvom, možete zamoliti nekoga da vam pomogne kako ne biste završili s klupicom koja će stajati nahero i samo čekati da se složi na pod. A ideja malog, stabilnog, drvenog pomagača odmah na ulazu u stan nekako nam je privlačna... Uz to, transformira predsoblje.

Uostalom, pogledajte i sami. Zar ne izgleda slatko? Vjerujemo da je utoliko slađe složiti jednu svojim rukama.

19. travanj 2024 06:09