Overlay
zvuči intrigantno

Jodie Foster nova je zvijezda kultne serije: hoće li najnoviji nastavci zahvaljujući slavnoj glumici konačno dostići uspjeh prve sezone?

Piše Stil
Foto Valery Hache/Afp
28. svibnja 2022. - 14:54

Četvrtu sezonu HBO-ove franšize True Detective predvodit će Jodie Foster - ne samo da će imati glavnu ulogu nego će biti i izvršna producentica. Slavna će glumica u novoj sezoni, True Detective: Night Country, tumačiti lik detektivne Liz Danvers, koja s kolegicom Evangeline Navarro raditi na slučaju nestanka šestorice muškaraca koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom Tsalal. Prema najavama, detektivke će se, dok tragaju za strašnom istinom koja leži pod vječnim ledom, morati suočiti s tamom koju nose u sebi... Zvuči intrigantno. Dovoljno intrigantno da privuče gledatelje koje su razočarale druga i treća sezona? Ostaje nam da vidimo.

Podsjetimo, serija True Detective odnosno Pravi detektiv, koju je kreirao i napisao Nic Pizzolatto, počela se prikazivati 2014. Prva sezona, u kojoj su se u glavnim ulogama pojavili Matthew McConaughey i Woody Harrelson, bila je veliki hit, no druga, s Colinom Farrellom, Taylor Kitsch, Rachel McAdams i Vinceom Vaughnom naišla je na lošije kritike. U trećoj su se u glavnim ulogama pojavili Mahershala Ali i Stephen Dorff, no ni ta sezona nije uspjela dostići uspjeh prve.

U slučaju četvrte sezone nadajmo se trećoj sreći.

24. travanj 2024 11:48