Overlay
kul sličice

Jednostavne tetovaže ogroman su hit, a za to je više razloga: izdvojili smo najpopularnije motive i primjere koji su nas - jednostavno - oduševili

Piše Stil
20. listopada 2020. - 11:10

Nakon godina i godina vrlo setaljnih, ogromnih, hiperrealističkih tetovaža, sve veći trend su one sasvim drugačije: jednostavne. Ah, što ćete, tako to obično biva, baš kad pomislimo da smo totalno kul, pojavi se netko s nečim još boljim. Jednostavne tetovaže popularnost su stekle iz više razloga, a jedan od njih je i taj što, da se tako izrazimo, stare bolje od onih detaljnih.

S napretkom tehnologije i sve preciznijim mašinicama za tetoviranje sada se mogu postići gotovo suludo tanke linije i vrlo jasni uzorci, a konačno je moguće dobiti dizajn koji će čak i za nekoliko godina izgledati baš kao i kad je bio svježe tetoviran.

Pozvanatelji ove problematike preporučuju početnicima da se odluče za ovaka stil, kako bi se upoznali s osjećajem tetoviranja i s brigom koja je potrebna oko nove "sličice" na koži, a savjetuju ga i onima kojima je već pomalo dosta kompliciranih uzoraka. Djeluju svježe, čisto i moderno i mora se priznati, vrlo lijepo.

Razmišljate li i sami o jednostavnim tetovažama, ovo su trenutno najveći hitovi.

1. Botanički motivi

2. Valovi

3. Zemljopisni motivi

4. Astronomski motivi

5. Životinje

6. Anatomski motivi

7. Citati

 A evo i par primjera koje je teško svrstati pod određenu kategoriju, ali su nas jednostavno oduševili.

19. travanj 2024 01:06