Overlay
Novi projekt

Harryja Stylesa uskoro bismo trebali gledati u filmu Olivije Wilde: u psihološkom trileru tumačit će ulogu ‘savršenog muža‘ s mračnom tajnom

Piše Stil
Foto Angela Weiss/AFP
14. rujna 2020. - 16:11

Harry Styles pokazao je još jednom svoju svestranost. Nakon što je debitirao u "Dunkirku" Christophera Nolana prije tri godine, glazbenik se vraća u glumačke vode. Ovaj put igrat će jednu od glavnih uloga.

Detalje njegovog angažmana otkrila je redateljica filma, Olivia Wilde. Glumica je otkrila kako će uz Stylesa glumiti i Florence Pugh te Chris Pine, kao i da je Shia LaBeouf od filma, zbog pretrpanog rasporeda - odustao.

To nije jedino što se o filmu zna. Kako piše Teen Vogue, uradak pod naslovom "Don't Worry, Darling" je već izazvao pozornost, budući da okuplja poznatu ekipu, a radnju smješta u izoliranu zajednicu u Kaliforniji 50-ih godina prošlog stoljeća. Wilde je i producentica filma, a u njemu će i glumiti, dok Pugh tumači kućanicu koja počinje preispitivati vlastito mentalno zdravlje nakon čudnih događaja u maloj pustinjskoj utopijskoj zajednici.

Nekadašnji član "One Directiona", danas uspješan solo glazbenik, Styles se o svom novom angažmanu nije oglasio na društvenoj mreži, ali potvrda da će glumiti jednu od glavnih uloga u ovom psihološkom trileru je stigla. On bi trebao glumiti "savršenog muža" koji od svoje supruge skriva mračnu tajnu...

Zbog pandemije koronavirusa snimanje je filma odgođeno, no na društvenim mrežama vlada veliko uzbuđenje kad je ova tema u pitanju. Snimanje bi trebalo započeti ove jeseni, a kako će se stvari odvijati, tek ćemo vidjeti.

Ali Stylesa i Pugh jedva čekamo gledati u novim, psihotičnim, ali intrigantnim ulogama.

19. travanj 2024 15:30