Overlay
jedva čekamo!

George R.R. Martin komentirao šuškanja o spinoffu Igre prijestolja koji u fokus stavlja jedan od najomiljenijih likova serijala, potvrdio i riječi Emilije Clarke

Piše Stil
27. lipnja 2022. - 17:24

Nagađanja da bi se na male ekrane mogao vratiti jedan od najpopularnijih likova Igre prijestolja potvrdio je spisatelj George R.R. Martin prema čijem je književnom serijalu Pjesma leda i vatre snimljena izvorna serija. Martin je na svom blogu napisao kako "se radi" na seriji radnog naziva Snow, koja će biti fokusirana na Jona Snowa, kojeg je tumačio Kit Harington.

Marrin je potvrdio i izjavu Emilije Clarke da je glumac bio uključen u stvaranje ovog spinoffa ustvrdivši kako je Kit predstavio ideju i doveo vlastiti tim pisaca koji bi trebali raditi na scenariju. Martin kaže da su izvrsni, ali ne otkriva im imena "jer još nije odobreno objavljivanje te informacije".

Nije otkrio ni detalje o produkciji, niti kad bismo mogli očekivati premijeru. U sferi nagađanja ostali su i detalji radnje, no djeluju sasvim logično - trebala bi se nastaviti tako gdje je stala sa zadnjim nastavcima Igre prijestolja, kada je, podsjetimo, Snow doznao istinu o svom porijeklu...

Martin je također potvrdio da su u fazi razvoja još tri spinoffa - "Morska zmija", na kojoj radi Bruno Heller, poznat po serijama Mentalist i Rim, zatim "Vitez od sedam kraljevstava", čija se radnja zbiva otprilike stoljeće prije Igre prijestolja, a bazirana je prema istoimenoj Martinovoj noveli te “Deset tisuća brodova", seriji fokusiranoj na Nymeriju Sand, jednu od kćeri princa Oberyna Martella.

19. travanj 2024 08:31