StoryEditor
SplitJAVNA ZAHVALA

Otvoren natječaj za dodjelu nagrada Grada Splita za 2020. godinu. Ako imate dobrog kandidata, morate ga predložiti do 15. veljače

Piše PSD
15. siječnja 2021. - 11:52
Grad Split

Komisija za javna priznanja Grada Splita objavila je Natječaj za davanje prijedloga za dodjelu nagrade za životno djelo, osobne i skupne nagrade Grada Splita za 2020. godinu. Rok za davanje prijedloga je do 15. veljače. 2021.

Detaljnije informacije o Natječaju mogu se dobiti u Tajništvu Komisije, Split na adresi Obala kneza Branimira 17 ili na broj telefona 310-281.

Cjeloviti tekst Natječaja, uvjeti i postupak davanja prijedloga dostupni su na službenim internetskim stranicama Grada.

Pisani prijedlozi mogu se slati poštom, na adresu: Grad Split, Komisija za javna priznanja, 21000 Split, Obala kneza Branimira 17 ili neposredno putem Glavne pisarnice Grada Splita na istoj adresi.

Podsjetimo, Nagrada Grada Splita je posebno društveno priznanje koje se dodjeljuje pojedinačno ili skupno za naročite uspjehe postignute u svim područjima gospodarskog i društvenog života od značaja za Grad Split, a dodjeljuje se kao nagrada za životno djelo te kao osobna nagrada i skupna nagrada.

Nagrada Grada Splita za životno djelo dodjeljuje se osobama koje su svojim dugogodišnjim radom ili određenim djelom dale izuzetan doprinos u području gospodarskog i društvenog života posebno značajnog za Grad Split.

Osobna nagrada dodjeljuje se pojedincima, a skupna nagrada trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana ili drugim pravnim osobama, njihovim organizacijskim jedinicama ili radnim timovima i slično za njihov doprinos, kreaciju, uradak ili organizaciju važnog događaja u Gradu, u jednom ili više područja gospodarskog i društvenog života u 2020. godini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. veljača 2021 13:09