StoryEditorOCM
ZanimljivostiNOVA ROMANSA?

Rozga ponovno ljubi? Srbijanski mediji pišu da pjevačica sve češće dolazi u Beograd, i to ne zbog posla, nego zbog markantnog mlađeg muškarca koji je osvojio njeno srce

Piše I. P.
20. studenog 2019. - 20:38

Glazba Jelene Rozge već odavno je izašla iz okvira Lijepe naše i plavokosa pjevačica niže uspjehe u cijeloj regiji. Često nastupa i u Srbiji, a prema pisanju tamošnjih medija, čini se da u posljednje vrijeme preko granice ne ide samo zbog posla.

Iako je oduvijek samozatajna i rijetko iznosi u javnost svoju intimu, medije i publikku ne prestaje zanimati njezin ljubavni život.

Tako su ju tijekom jednog od posljednjih nastupa u srbijanskoj prijestolnici, novinari Storyja pitali zašto je toliko zatvorena kada je riječ o ljubavi.

- Ništa ne krijem, pa ni svoj ljubavni život. Jednostavno, sada se ne događa ništa novo i nemam vaš što otkriti - odgovorila im je Rozga, no, ovaj medij piše da je situacija na terenu izgledala drugačije.

Kako je novinarima više ljudi potvrdilo, Jelena je slala osmijehe jednom markantnom dečku koji joj je iz prvog reda uzvraćao poljupcima. Dečko koji je Rozgi zapao za oko je tridesetogodišnji Beograđanin s kojim Jelena navodno održava vezu na daljinu.

- Budući da su oboje karijeristi i da ne žive u istim državama, nekoliko prvih mjeseci veze rjeđe su se viđali, ali kada god se ukazala prilika, trčali su jedno drugom. On je godinama živio i radio u više europskih gradova i tek skoro se vratio u Srbiju. Jelena je išla kod njega, on je dolazio u Hrvatsku i nekako su uspjeli opstati - rekao je neimenovani izvor novinarima.

Navodno se par odlično slaže, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. S mlađim Beograđaninom pjevačica je navodno u vezi od ljetos.

- Razlika od 12 godina ne pravi im nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Poslije Stjepana Hausera, koji je prema njoj bio loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost - navodi isti izvor.

Iako je uvijek vodila računa o tome da svoj privatni život drži za sebe, pjevačica se vjerojatno dodatno opekla vezom s Hauserom koja je bila pod povećalom javnosti.

Bili su omiljeni estradni par, njihova ljubav trajala je dvije i pol godine, a navodno su bili i zaručeni. Sudeći prema ekspresnom brisanju zajedničkih fotografija s društvenih mreža, čini se da nisu ostali u dobrim odnosima. Rozga ni prekid veze s Hauserom nikad nije željela pretjerano objašnjavati. Medijima je tada poslala tek kratko priopćenje, a čini se da ovu vezu želi držati u tajnosti sve dok ne bude sigurna da je stabilna.

- Jelena ne želi izgubiti privatnost i sreću koju pored tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cijenu ne otkriva da je s njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vrijeme neće biti spremna javno istupiti i priznati da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajedničku budućnost i pitanje je dana kada će morati objelodaniti vezu - ispričao je izvor.

Mediji pišu da nije riječ o poznatoj osobi i navode tek da se bavi savjetovanjem.

27. travanj 2024 03:51