StoryEditorOCM
GlazbaŠuti i pjevaj

Svestrana umjetnica i nagrađivana zagrebačka kantautorica Sara Renar u Kuću umjetnosti Arsen stiže 10. ožujka; Od danas su ulaznice u prodaji

Piše šibenski.hr
22. veljače 2022. - 13:07

Svestrana umjetnica i nagrađivana zagrebačka kantautorica Sara Renar u Kuću umjetnosti Arsen stiže 10. ožujka, uoči godišnjice objave svog posljednjeg albuma Šuti i pjevaj kojeg je koncertno promovirala upravo u Šibeniku.

Album (simbolično izdan na Dan žena, ujedno i Sarin rođendan) je kritika ubrzo proglasila njenim najboljim i najzrelijim dosadašnjim izdanjem, hrabrim i progresivnim ostvarenjem te njenim najoptimističnijim, ali i najmračnijim albumom do sada. Kroz devet pjesama ispreplele su se teme poput položaja žena u društvu, religije, umjetnosti, ali i ljubavnih i prijateljskih odnosa, a sve u prepoznatljivom spoju elektroničke glazbe i Sarinog kantautorskog izričaja.

ŠUTI I PJEVAJ

“Ovo svakako nije album koji se želi pod svaku cijenu svidjeti, često progovara vrlo eksplicitno i ne podilazi slušatelju. Međutim, ovo je ujedno album gdje se možda najviše i najranjivije otvaram do sada. Od prvog singla do danas naši su životi doživjeli tektonske pomake i htjela sam napraviti album koji i zvučno i lirički obuhvaća to ludilo, strah i nadu”, rekla je Sara Renar u promotivno izjavi koja je pratila najavu albuma.

KONCERT U ARSENU

Unatoč krizi u glazbenom sektoru, Renar je u posljednjih pet godina zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem Europe i regije nastupivši na svim važnijim regionalnim festivalima i koncertnim prostorima.

Na red je došla i šibenska Kuća umjetnosti Arsen.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna su u prodaji od danas, na kucaarsen.hr i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

26. travanj 2024 18:48