StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Igrale na sigurno, ili na onu "manje je više" - naše sugrađanke pokazale su da imaju stila

7. veljače 2019. - 14:17

Oscilirala je ovih dana temperatura zraka, izmjenjivali su se jugo i bura, a nije izostala ni kiša, pa je bilo teško odabrati što odjenuti a da nam bude optimalno toplo i ugodno.

Ipak, svaka kombinacija mogla je započeti svevremenskim trapericama ili suknjom, odnosno haljinom zahvalnog kroja i parom čarapa visoke "denaže" te udobnim gležnjačama ili čizmama.

Ostalo je, sudeći po fotografijama iz našeg gradskog đira, ovisilo o raspoloženju naših sugrađanki. Neke su se odlučile za polusportski stil, "igrajući na sigurno" s toplom proštepanom jaknom i dodacima poput kakve zgodne marame i šala.

Druge su, pak, klasičnim kaputom učinile nevidljivim odjevni stil, ali istaknule prikladnu torbicu ili detalj na čizmama. Treće su živim bojama kaputa ili interesantnim dezenima druge odjeće razbile zimsku garderobnu monotoniju, a pri tome izabrale decentnije, manje upadljive torbe i nakit.

Bilo je i onih dama koje su se rukovodile modnom krilaticom "manje je više", pa su cijeli stil podredile jednom detalju - ultramodernim gležnjačama, čizmama visokih sara ili kapi. Rezultat je bio ugodno uočljiv.

24. travanj 2024 18:49