StoryEditorOCM
Promo arhivGHETALDUS ČASTI

OTP karticom plati, u Ghetaldus Split trgovinama popust uhvati!

Piše Promo
5. lipnja 2019. - 14:43

Kako biste ususret vrućem i sunčanom ljetu kvalitetno zaštitili svoj pogled od štetnih sunčevih zraka, OTP banka je u suradnji s Ghetaldus Split trgovinama organizirala poseban popust od 20% na cjelokupan asortiman trgovina u trajanju od 6. lipnja do 6. srpnja koji se primjenjuje prilikom plaćanja karticama OTP banke.

Uz navedenu akciju bismo željeli istaknuti kako su Ghetaldus Split trgovine i novi ponosan partner OTPetice, programa vjernosti OTP banke pa tako korisnici programa mogu prikupljene bodove zamijeniti za 20% popusta ili bon od 200,00 kn u Ghetaldus Split trgovinama.

Prijavite se u besplatan program vjernosti OTP banke, namijenjen korisnicima Internet i mobilnog bankarstva, te uz aplikaciju OTPetica naučite nešto više o proizvodima i uslugama OTP banke, rješavajte zanimljive izazove i skupljajte bodove koje možete zamijeniti za super pogodnosti i nagrade naših partnera koje su bazirane na popustima, poklon bonovima ili besplatnim uslugama (ovisno o partneru).

Uz našeg novog partnera Ghetaldus Split trgovine, među ostalim partnerima OTPetice vrijedi spomenuti i druga zvučna imena kao što su A1, dm, FlixBus, Konzum, Hrvatsko narodno kazalište u Splitu, Mikronis, ekupi,restoran Groppo, Hrvatsko narodno kazalište u Zadru,…

Posjetite Ghetaldus Split trgovine, platite bilo kojom karticom OTP banke u periodu od 6. lipnja do 6. srpnja te ostvarite popust na modni dodatak koji će učinkovito zaštititi Vaše oči.

Letak za popust

Pronađite letak u Slobodnoj Dalmaciji 6. lipnja i požurite u Ghetaldus Split trgovine u kupnju sa popustom sa karticom OTP banke.

Popis poslovnica

SPLIT

Kralja Tomislava 13

Zadarska ulica 7

Ruđera Boškovića 16a

Hrvojeva 6

ZADAR

Knezova Šubića Bribirskih 7

ŠIBENIK

Jurja Šižgorića 1

METKOVIĆ

Trg Kralja Tomislava 3

OMIŠ

Četvrt Žarka Dražojevića 1

TROGIR

Trgovački centar Marisa

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:52