StoryEditorOCM
Promo arhivIstinite ispovijesti zadovoljnih korisnica

Najbolja krema za pomlađivanje: četrdesete su nove dvadesete!

Piše PR
27. svibnja 2017. - 09:00
NaslovnaKrema01

Istina je! Odabirom odgovarajuće dnevne kreme možete uspješno sakriti godine, i brinuti o zdravoj i sjajnoj koži lica. Lux-Factor 4D Hyaluron krema je svojim rezultatima,  u kratkom periodu, oduševila brojne Hrvate.

Zašto je obožavamo?
U samo 2-4 tjedana, vidljivo smanjuje bore, te zaglađuje tanke linije oko usana, očiju i na čelu. Krema sadrži bademovo ulje visoke kvalitete, koje prirodno hrani stanice kože, poboljšava njezinu strukturu i na taj način brine o izjednačenom tonu kože.

Kako djeluje?
Idealna kombinacija 100% prirodne hijaluronske kiseline i senzacionalne 4D Anti Wrinke formule garantira sigurnu i učinkovitu terapiju protiv bora. Klinički i dermatološki testirana formula svrstava je među najučinkovitije inovacije u kozmetičkoj industriji za smanjenje bore i sprječavanje starenja kože.

Mikromolekulske mase aktivnih sastojaka u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi protiv bora prodire u dublje slijeve kože, a biotičkim djelovanjem popuni boru iznutra prema van. Takvim djelovanjem pruža prirodni botox učinak i mladenački izgled kože. 4D Hyaluron patentirana formula s provjerenim sastojcima potiče prirodni proces obnove epiderme, a kao rezultat je sjajna i zaglađena koža. Idealna kombinacija aktivnih sastojaka štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja, zato je koža redovitim korištenjem Lux-Factor 4D Hyaluron kreme napeta i pomlađena.

Pročitajte iskustva zadovoljnih korisnica!
Tatjana, 45 godina, Zagreb
„Do 30 godine nisam imala bora i nisam imala potrebu za posebnom njegom. S vremenom, bore su postale izraženije, posebno na području oko očiju, usana i na čelu. Ponekad mi se činilo da ih ni korektori i puderi ne mogu prekriti, i to se počelo odražavati na moje samopouzdanje.

Pokušala sam sa razno raznim kremama, ali bez vidljivih rezultata. Jednom prilikom, kolegica je pričala o Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora, i o tome kako joj je ista pomogla i vratila joj sjaj na lice. Odlučila sam je probati. Moram priznati da sam kremom od samog početka bila oduševljena.

Nakon 15 godina raznoraznih krema, seruma, jeftine i skupe kozmetike, konačno sam pronašla kremu koja odgovara mojem licu, te je nakon par tjedana riješila moj najveći problem – zagladila je bore. Moja koža sada je čvršća, sjajnija, vratio joj se tonus, a bore kao da su nestale. Rezultati su očigledni, a to su primjetili i moji prijatelji. Krema je zasita fantastična!“

Anita, 49 godina, Bjelovar
„Imam jako osjetljivu kožu lica, tako da sam sa odabirom kozmetike jako oprezna. Koristim isključivo 100% prirodne proizvode koji ne sadrže štetne sastojke, jer samo takve moja koža podnosi. Moram priznati da sam kremom Lux-Factor 4D Hyaluron bila impresionirana. Nakon tjedan dana primijetila sam kako moja koža postaje čvršća, izgleda zdravije, a bore kao da su nestajale. Kremu koristim samo ujutro i super je kao podloga za make up. Stvarno sam jako zadovoljna!“

Marija, 58 godina, Split
„Krema Lux-Factor je bila ljubav na prvi pogled. Već nakon prvog nanosa, osjetila sam lagano zatezanje na koži i osjećaj je bio fenomenalan! Isprobala sam mnogo anti-age krema i konačno sam pronašla pravu! Preporučila mi ju je kolegica sa posla koja se u roku mjesec dana pomladila za barem 5 godina, i morala sam je pitati što koristi da izgleda tako dobro.

Zajedno smo naručile 2 kreme, jer smo na taj način uštedjele, i jako brzo smo počele primati komplimente na račun našeg izgleda. Vegetarijanka sam i jako se zalažem za prava životinja, tako da me činjenica da krema nije testirana na životinjama, dodatno privukla da postanem zadovoljna korisnica Lux-Factor kreme.“

Voljeli biste isprobati Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora, a niste sigurni u kupovinu preko interneta?

Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca.

Upravo sada možete po akcijskoj cijeni sa 30 % popusta naručiti svoju kremu na Lux-Factor.com ili pozivom na besplatni broj 01 6700 137.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 07:25