StoryEditor
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Modne igre s ruksakom 

Piše Promo
2. listopada 2019. - 12:02

Zavoljeli smo ih prije nekoliko godina i sada ne možemo zamisliti život bez njih: ruksaci, ti naši praktični super-sakovi, postali su obavezni pratitelj svih naših casual avantura, a i poneke poslovne prigode.


crni ruksak Mango - 169,90 kn, ruksak s aplikacijama Liu Jo - 1010 kn, ruksak s pepita uzorkom Replay - 1270 kn
 

Dizajneri su se poigrali s jednim, prvobitno sportskim artiklom i iz sezone u sezonu od njega rade ultra-fashion asesoar koji može puno reći o svojoj vlasnici.


veći ruksak Mass - 759 kn, manji ruksak Pinko - 2025 kn, čizme Alma Pena, Mass - 1399 kn


Sve što je u nekom modnom trenutku trendy, aplicira se na ruksak – bilo da je riječ o specifičnom uzorku, natpisu ili materijalu koji na brzinu zavlada modnim pistama, sve to odmah pronalazi svoj put i na ruksake, upravo zato što su dovoljno ležerni da podnose sve zamislive modne igre.

 
ruksak United Colors of Benetton - 479 kn, jakna United Colors of Benetton - 749 kn, storage kutija Tedi - 45 kn, manja kutija Tedi - 26 kn, lišće Tedi - 22 kn


I ovojesenske su kolekcije stoga preplavljene ruksacima pa vam u nastavku donosimo neke od najzanimljivijih – od onih strogo poslovnih, u koje možete staviti i prijenosno računalo, do mini verzija s raskošnim aplikacijama, pravih modnih „bombončića“.
Zavirite u Jokerov modni izlog i inspirirajte se na potragu za svojim novim ruksakom.

ruksak United Colors of Benetton - 549 kn, gležnjače Mass - 799kn, ukrasni stup Tedi - 60 kn

 

 

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 18:07