StoryEditor
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Kultni modni brand Imperial – novost u Jokeru<br />  

Piše Promo
6. rujna 2019. - 17:42

S gotovo kultnim statusom među poklonicama eklektične, zanimljive mode koja se ne boji eksperimentirati s miješanjem stilova i modnih epoha, novootvorena trgovina Imperial na prvome katu Jokera je dobrodošlo osvježenje u modnom portfoliju prvog splitskog shopping centra i prvi brand kojeg predstavljamo u Jokerovoj modnoj rubrici Brand mjeseca.

 


prsluk Imperial 799 kn, hlače Imperial 679 kn, košulja Imperial 879 kn

 

Hrabri printevi i neočekivana kolor shema koja spaja naizgled nespojivo u dojmljivu modnu igru odlike su i ove kolekcije. Haljine u svim najtraženijim krojevima sezone – od diskretno ženstvenih s cvjetnim printom do onih stroge geometrije koje gotovo podsjećaju na smoking – forte su sezone, a moderne i udobne Imperialove hlače jogging kroja idealni su pratitelj hladnijih dana uz kontrastno toplo pletivo ili košulju strogoga kroja te ležerne oversize kapute i bundice. 

 


haljina Imperial1249 kn

 

Talijansku modnu kuću koja jednako oduševljava iz sezone u sezonu 1978. godine utemeljili su Adriano Aere i Emilia Giberti. Odgovarajući na potrebe mladih koji su željeli graditi prepoznatljiv osobni stil, stvorili su modnu priču koja promiče suvremenu, demokratičnu modu po mjeri velegrada. Diljem svijeta danas imaju razgranatu distribucijsku mrežu čiju perjanicu čini 80 monobrand trgovina.

Njihove kreacije posebno su popularne među modnim blogericama, a velika zajednica sljedbenika njihova modnog izričaja na društvenim se mrežama prati putem oznake #imperialgang.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio.


jeans Imperial 799 kn, košulja Imperial 699 kn, jakna Imperial 1299 kn

 

 

Izdvojeno

07. kolovoz 2020 12:18