StoryEditorOCM
Promo arhivSPLITSKO NATJECANJE

Julius Meinl Barista Championship u Splitu: baristi prijavite se i osvojite nagradni put u Australiju

Piše Promo
20. kolovoza 2019. - 14:43

Od prvog gutljaja kave zavoljeli ste njezin okus i miris, a pripremajući kavu gostima, snalazite se kao riba u vodi? Kreativni ste i uživate u osmišljavanju raznih koktela od kave, latte art vam je omiljena disciplina, no s velikom pažnjom za svoje goste pripremate i espresso?

Uključite se u splitsko natjecanje za najboljeg baristu - Julius Meinl Championship, osvojite žiri svojim umijećem i kvalificirajte se u finale, koje će se održati 28. rujna u Zagrebu. Prijavite se i pokažite nam svoju vještinu pripremanja kave! U jednominutnom videu predstavite nam sebe i svoje umijeće te nam otkrijte zašto biste baš vi trebali pobijediti na natjecanju za najboljeg hrvatskog baristu. Vaše prijave primamo na linku: https://www.meinlcoffee.com/hr/jm_barista_championship/ ili direktno na mail: barista@meinl.hr  (video + podaci).

 

Bariste, koje odabere žiri na temelju poslanih videa, očekujemo 30.08 od 10 do 15 h u splitskom ugostiteljskom objektu F de mar, Obala kneza Branimira 14 a (Zapadna obala). Kandidate očekuju 3 discipline: priprema espressa, cappuccina ili latte arta, kao i spravljanje vlastitog napitka s potpisom. Dvoje najboljih barista iz Splita sudjelovat će u finalu s preostalih šest pobjednika s kvalifikacija, održanih u Osijeku, Rijeci i Zagrebu.

Najsretniji i najspretniji barista osvaja vrijednu nagradu - posjet Svjetskom prvenstvu barista 2020. u Australiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:04